[silindi] blackberry118 4 içten 4 dıştan dikişim vardı ama bu tamamen açılmanız ile alakalı aynı gün taburcu oldum
blackberry118 [silindi] kevser hanim dikişten cok korkuyorum iyilesiyor mu vucut eski haline gelir mi tekrar. Bi daha eski yaşantım olmazmis gbi bir korku var icimde.
[silindi] blackberry118 inanın sezeryan ile toparlanmak daha zor ben aynı dk ayağa kalktım ve hiç de yatmadım çocuğumun herseylyle ben ilgileniyorum korkmayın doğum muhteşem bir şey Allah herkese nasip etmiyor değerini bilmek lazım
blackberry118 [silindi] Cok teşekkür ederim cok iyi geldi bu yorum💓 Allah razi olsun bebeginizi saglikla büyütün insallah🙏
Fernur [silindi] peki doğuma fethi bey mi girdi ben en çok onu merak ediyorum sonuçta ben sırf onun bilgisi için özele gidiyorum ebeler yatıracaksa bi anlamı yok benim için
[silindi] Fernur ebe son dakikaya kadar seni yalnız bırakmıyor doğum anında Fethi beyi çağırıyorlar doğumu Fethi bey yaptı
Fernur Slny bende askeri personel eşiyim medikalde kurum indirdikleri vae fiyatlar gayet makul düzey de indirimlerle beraber dahada uygun oluyor ben diğer hastanelerin hepsini gezdim ama en çok medikal içime sindi
blackberry118 [silindi] Kevser hanim medikalparkta dogumhaneler eksi 1 de sonra dogum yapan gebeyi aldıkları özel odalar nerde? Özel oda var degil mi? Duş falan alınabiliyor mu rahatca sicak su var mı??
[silindi] blackberry118 özel odalar 3.katta duş konusunda bir fikrim yok ben aynı gün çıktığım için bilmiyorum