Arifesahin Tetanoz aşısı kaç haftalıkken yapılıyor 34 haftalık olduk ama doktorumuz henüz bisey demedi
Reyhan35 Arifesahin 20. Ve 24. Haftalarda 2 doz şeklinde yapılıyor canım sağlık ocağından da aramadilar mı hiç seni
kadifemsii Arifesahin sağlık ocağında yapılıyor canım doktorun birşey dememesi normal 20. Ve 24. Haftalarda yani 1 ay ara ile yapılıyor 3. Doz da doğumdan sonra ama ne zaman hatırlamıyorum
hkrks Benim ilki 20. Haftada ikincisi 24. Haftada oldu gebelik sürecinde bu kadar, doğumdan 3 ay sonra var daha sonra yılda 1 kez olmak üzere 2 tane kalıyor dedi sağlık ocağındaki hemşirem onu doktor değil sağlık ocağındaki hemşiren takip etmeli
Reyhan35 Arifesahin anladım canım keşke gitseydin şu an yapcaklarini sanmıyorum çünkü 20 ve 24. Haftalarda yapılıyor
Zeynosunannesii Arifesahin hamile kalır kalmaz saglikocaginda bildirmeniz gerekirdi onlar arıyo kan tahlili falan istiyo arada aşı konularını özel hastaneler söylemez zaten siz geç kalmışsınız artık yinede bı sorun belki yaparlar
Sekerimmm Ebe bana 24 ve 28 haftalık ken gel oyle bebek daha iyi büyümüş oluyo bz oyle uygun görüyoruz dedi
Arifesahin Sağlık ocağına hayatım boyunca gitmedim desem yeri var bende doktordan bekliyorum söyler diye