Cotanakk 3 çocuklu ana olarak söylüyorum aklın varsa emzik.bjberon kiyma çantana. mama koyablirsin bilemem ama emzirmek istiyorsan biberon koymamaisin daha ilk.gunden meme reddi.ona göre. siringa kasik yada kasik.bibereron alabilirsin.beslemek için. ilk 3 gün kolostrum geliyor ama bebejsjn sariligi yinede yükseliyor 2.couklarimda ilk yaptığım hayati yaomak istemedim ve biberon götürmedim kasik ve siringa ile bekledik mama takviyeside yaptik çünkü sarılık yükselirse hastanede yatiriyolar ve biberon besleme yapıyorlar. ilk kızımda dr bile.bisey olmaz ver bjberonu dedi sonuç kizimi emziremedim kolay akan sut varken beni emmedi cocuk. ikizlerim cok sukur emiyor ayrıca emzik alan cocuk bir şekilde alıyor. ilk bir ay hem kilo alımı için hemde memeye alışması için emzik vermedim ama ikiz bakımı zor oluğu için alıştırdım emzige 1.ayinda kizim dpgdugu günden beri emzigi oguruyor oğlum emzigi tuttu mesela. o ebenin gözlerinden öpüyorum çok bilinçli hareket ettiği için.insallah emzirmek istiyorsan emzik biberon hatasına düşmezsin. hayirli doğumlar