derya_erz Arkadaşlar 1 aydır bacaklarımda aşırı derecede bir kaşıntı oluyor özellikle geceleri yatağa girdiğimde başlıyor kaşıntıyı önlemek için ne yapmam lazım
Afro-dit derya_erz doktora gidip kan verin karaciğer enzimleri yükselince kaşıntı yapıyor gebelik kolestazi deniyor buna geceleri başlayan bir kaşıntı oluyor ayak altından avuç içlerime kadar kaşındım resmen zor oluyor inşallah sizin öyle değildir normal kaşıntı dır
kineem derya_erz bacak hariç kaşınan başka bir yer var mı uyuz da olabilirsiniz çünkü ben atlattım hala tam geçmedi öyleyse eğer hemen tedaviye başlayın
Suzanne Doktorunuza danıştınız mı benim yüzümde kaşıntı olduğu için karaciğer enzim testi yapıldı gebelik kolestazı var mı yok mu diye bakmak için
derya_erz Afro-dit geçen hafta baktıklarında karaciğer testlerin normal çıktı bacak aramda aşağı ayak bileğinde kadar kaşıntı oluyor
momeda Aynen benim de devam malesef doktor kolestazdan şüphelendi çok şükür temiz hamilelikte olabiliyomuş ama doltprunuza söyleyin mutlaka
derya_erz kineem canım doktor bana bakmadan uyuz olmuşsun xedj geçen gün sizde ben geçirdim dediniz ama belirtileri nasıldi döküntüler felan instgram adresin varsa ordan bı gorusebilir miyiz
kineem derya_erz uyuz olabilir lütfen dikkate alın hemen tedavinizi yapın biz aylardır uğraşıyoruz asla bitmek bilmedi
kineem derya_erz instagram adresim kendi adıma yok ama bir hesap var oraya yazarsanız cevap verebilirim canım beyhude_dmr56 buraya yaz canım