Cilek_16 Kızlar suyun azar azar gelme ihtimali var mı belirli aralıklarla iç çamaşırımda ıslaklık oluyor akıntı ve su karışık dün sabaha karşı nişanım geldi hafif adet sancılarım var suyun azar azar gelme ihtimali var mı
gurbetcikizii Cilek_16 evet canim var adet sancılarının geldiğinde kasılma sayar tut canım yani dakika tut ve git gide artarsa hastaneye git mutlaka muhtemelen doğumun başlamış ☺️ kaçıncı haftandasın?
Ayaz2016alya2022 Cilek_16 evet var kese yukardan delinirse azar azar gelir ama Alttan delinirse birden gelirmiş arkadaşım söyledi dün bana
Cilek_16 gurbetcikizii 39.haftamdayım kuzum inşallah hayırlısıyla biran önce sancılarım başlar çok sabırsızlanıyorum artık 🤲🤗🤗
Cilek_16 Reyyankus bilmiyorum ki canım azar azar sürekli geliyor sanırım böyle böyle sancılarım artıcak
Glsmhr Cilek_16 benim sızma şeklinde az az geliyormuş hiç anlamadım bugün öğrendim sızması ne kadar oluyor idrarla birlikte de akan var mı doktorun görmesi lazım az az akıp bitebilirmiş
Cilek_16 Glsmhr 39haftalık oldum canım doktorumla iletişim halindeyim sancılarım sıklaştığı zaman bilgi vermemi söyledi