Ekilemradahuc Kızlar merhaba 10+3 hamileyim gece ateşlendim acile gittim bebeğime de baktırdım karından bakılan ultrasonda bebeğe dair hiç bişey gözükmüyordu vajinal baktığında gördü bu normal mi sizce
Mehtapca06 Ekilemradahuc değil yani ya sizin bebek 1o haftalık değil daha sonra gebe kaldınız yada gelişim geriliği kız 6/7 haftafan sonra ben hiç duymadım ultrasonda karından görünmeyen
Funday35 Ekilemradahuc 10 haftalık karından gözükmesi lazım aslında kilo varmı desem oda farketmez kilo da olsa görünür bu haftada canım bişey demediler mı bununlar ilgili
gurbetcianne97 Ekilemradahuc normal. Her insanda pat diye karından gözükecek diye birşey yok kendinizi endişelendirmeyin. burda 13. Haftaya kadar karından bakmayı teklif bile etmiyorlar. İlk haftalar en net görebilceğiniz şekil vajinal zaten. Kendinizi strese sokmayın. ❤️
Ekilemradahuc Funday35 hayır demediler ben çok hastaydım soramadım Aklıma gelmedi eve gelince Aklıma düştü
Mehtapca06 Ekilemradahuc yani illa kötü birşey değil geç dollenmedir 10 hafta değilde 9 haftadır yani 10+3 11 haftalık demek yani her türlü görünmesi lazım belki cihazdan kaynaklıdır normal bir hastaneye git kontrole
Ekilemradahuc gurbetcianne97 doktor direk vajinal bakalım dedi ben önce karından istedim göremeyince vajinadan baktırdım endişelendim açıkçası 🤷🏻♀️
gurbetcianne97 Ekilemradahuc endiselenecek birşey yok kiloyla da alakası yok. Tamamen yapı meselesi benim doktorum 13. Haftada hadi bugün de karından bakmayı deneyelim bakalım diye teklif sunmuştu mesela. Unutmayın her gebe de her gebelik de çok farklı ve kendine özel. Ha ama dediğim gibi korkacak hiçbirşey yok. 🥰🥰🥰
Nesli29 O haftalarda bana da doktor rahminin şeklinden dolayı çok zor görüyorum istersen alttan bakalım demişti, bence stres yapma biraz daha büyüdükten sonra karından gayet rahat görünüyor
[silindi] Ekilemradahuc ilk defa mı ultrasonda baktırıyodunuz yani adet tarihinize göre mi 10+3 e tekabul ediyor yoksa daha evvel ultrasonda baktırdıgınızda da aynı hesaplama mı cıkıyordu 10+3 ?
Ekilemradahuc [silindi] yok bebek 6 haftalıkken karından gözükmüştü doktor 1 hafta geride olduğumı söylemişti
zeynepp1 Ekilemradahuc olabiliyor canım eger o an gazınız varsa görünmeye biliyor benim başıma ilk gebeliğimde iki defa geldi doktorum alttan baktı öyle gördü gazdan olsuğunu söyledi🤭🤭
zeynepp1 Ekilemradahuc ondandır o zaman canım endişe etmene gerek yok ben iki defa gittim büyük olmasna ragmen doktorum gazmın oldugunu ondan dolayı bebeginde gözkmedigi söylemişti bende çok kokrmuştum 🤭🤭