Wonderful_mom Kizlar kizim 5 yasinda her gittigim evde alaturka degil de klozeti kullandirtiyorum.. sizce bir sıkıntı olur mu.. hani evde kendimizin ya ama baska yerlerde ortak kullaniliyor.
Gulsurmeli Wonderful_mom Klozet kapağı kılıfları var onlardan alabilirsiniz hijyen açısından eve gelince yıkarsınız. Okulda genelde alaturka tuvalet oluyor bir ihtimal oradada zorlanabilir
betulyc Wonderful_mom yeğenim de öyleydi okulda çok zorlandı hala öğrenemedi size tavsiyem alaturkaya alıştırmanız yoksa zorlanırsınız
0611__ Wonderful_mom bnmki alistrma tuvaleti kullaniyo klozet büyük geliyo disardada yapamiyo valla napicam bilmiyorm
Nnurdan Wonderful_mom tabiki mikrop kapar cnm örneğin birinde bağırsak paraziti olsa aynı tuvaleti kullansa çocuğuda bu rahatsızlık bulaşır vs vs….
Wonderful_mom betulyc yok ben mikrop kapma açısından sordum. Bu aralar kaşınıyor um diyor. Acaba ondan mi dedim 🤦
betulyc Wonderful_mom şuan uyuz salgını var haberiniz var mı bilmiyorum ama çocuğunuza da bulaşmış olabilir mi
betulyc Wonderful_mom enfeksiyon kapmıştır o zaman muhtemelen bi doktora götürün yinede ne olur ne olmaz tedbiren
Wonderful_mom 0611__ ben tutuyorum o yapiyor kolaylik acisindan o rahat ya en azından ayagina filan sicramada yapmiyor