YagizAsyaMom Kızlar 18+5 gün olduk ve 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum bu haftalarda normal mi bel ağrıları Yada sizinkiler kaçıncı haftada başladı.
zehracinar YagizAsyaMom 38 haftalık olucam yarın benimde bel Ağrılarım bi kaç gün önce başladı,pilates topuyla egzersiz yapınca geçiyor ama sizin haftanız daha küçük diye pilates yapmayın şimdiden,eşiniz masaj yapabilir 🤗
Emlyjams YagizAsyaMom normal canım plates topu alıp hareket yapmani öneririm. Bu arada dolmuştan inerken kasilma yasamistin simdi daha net hissediyormusun 😊😊😊
shtngstr YagizAsyaMom yok kuzum 16 haftadan sonra normal diyorlar. Allah var aşırı bi agrım yok ama hafif hafif var
Maviiim Bende 33+2 yim malesef kı tüm annelerin tatlı bel agrıları oluyo doktorum bol bol yan yatışlarda ki pozisyonları degiştirirsen bu agrı aza iner demişti
YagizAsyaMom Maviiim evet sürekli olarak sağ sol yatınca geçiyor çok şükür öyle deli gibi değil ama sızlıyor yani. Sizin kaçıncı haftada başladı. Bu haftalarda normal mi sizce
YagizAsyaMom Btlblbl zehracinarteşekürler kızlar insan herşeyden korkuyor. İnternette erken olduğuna dair yazılar okuyunca korktum 🤗
YagizAsyaMom Emlyjams hala bir şey hissetmiyorum aralara pıt pıt dokunuşlar oluyor ama oda bebek mi bilmiyorum. Arrık bu ara en azından 19. Haftadan itibaren hissetmeyi umuyorum hayırlısıyla