Nihan_35 Yumurtlama masajı duyan veya yapan varmı aranızda Kızlar bu ara çok duyuyorum ovulasyonda yumurtlama gören varmış masaj sayesinde zararlı diyen var bilemedim 🤷🏻♀️
hayat_23 Nihan_35 o tür şeylere inanasım gelmiyor. Öyle birsey olsa doktorlar da ilaç yerine onuda tavsiye eder ve ilacla birlikte
Aslanmom1 Hayal95 Ben de iki gün kadar yapıp yumurtlama gördüğümde bırakmıştım. Adet gecikmesinin 2. Günü şuan. Sen kaç gün geciktin canım ve neden öyle bir şey yapsın ki.
Hayal95 Aslanmom1 Bilmiyorum ki bende şaşırdım ben yumurtlamam olsun diye yaptım ondan önceki aylarda adetim düzenliydi daha beter bozdu zaten tövbe ettim sonra
Nihan_35 hayat_23 ama çok yumurtlma gören var bu masaj sayesinde tek korkum yaptıktan sonra sancı yapması normalmi
Acemianneeeeyimm İnstagramda birgebeningunlugu sayfasından bakabilirsiniz ben o abla sayesinde ovulasyon testinde yumurtlama masajı yapıp hamile kaldım ve bir çok doktorun da masajı önerdiğin mesajlardan görebilirsiniz
Nihan_35 Acemianneeeeyimm peki yaptıktan sonra sancı gibi hafif şeyler oldu mu ben dün ilk defa yaptım sancı gibi hafif şeyler oldu ama uzun sürmedi gecti
Acemianneeeeyimm Nihan_35 inanın hatırlamıyorum oldu mu olmadı mı 😄ama Testte yumurta pik yapmıştı 3 gün yumurt 4. Gün çatlama olmuştu
Nihan_35 Aslanmom1 yaparken değilde yaptıktan sonra oldu kalktimda ağrı değilde hafif sancı oda çok sürmedi ondan sordum cnm
Aslanmom1 Nihan_35 Yumurtalıkları harekete geçirdiği için olabilir. Ama ben yaptıktan sonra dediğim gibi yumurtlamayı gördüm belki zaten görücektim onu bilemem