Ayse0771 39+2 an itibariyle. Bende tık yok🙋♀️ onu da geçtim herkesin başka derdi yokmış gbi sürekli aileden birilerini arayıp eeee doğurmadı mı demesi, kaynanamın sürekli erken gelmişim doğmuyo deyip durması. Ya sabırrrr Ya Allah🌸
Duyguseli_kz Ayse0771 kaynanaya deseydin hangi gün istersin doğurmamı hangi gün musaitsin yarab nasıl insanlar var boşver canım takma kafana doğurdum mu diyen olursa evet size supruz yapmak istedik el öpmeye gelicegiz diyin 😂😂
Elfidaa Ayse0771 bu aynı ben ve kaynana da ayni benim kaynana doğuramadığım yetmiyo gibi bide o deli ediyo beni😂
Beste0636 Ayse0771 bende 39+2 oldum kaynanam köyde yaşıyor dün gece inek bile doğurmuş ben hala bekliyormuşum 😂hafif hafif belimden kasıgımdan sancı geliyor kasılmam oluyor ama düzensiz canımı acıtacak kadar degil doğum sancısını da anlamazsam diye korkuyorum
Seross10 Ayse0771 bende 39+1im 3 cm açıklığım varmış bebekte kanalda ama ne ağrı ne sızı rahimde uyarıldı nişanım geldi. Ne yapmalı da doğurmalı bilmiyorum😁😁
Ayse0771 Duyguseli_kz bugün doktora geldi benmle ve ona da sorfu eee gün belli değil mi yani diye 😁😁😁adam dedi ki her hastamın günü saati belli olsa çakılıp kalmam buraya tatil planı yaparım ben bekliyorum siz de bekleyin
Ayse0771 Elfidaa benm anlamadığım onların zamanında günü saatini bilip mi doğurmuşlar. Bak dellencem düşündükçe 🤦♀️
Ayse0771 Beste0636 inek bile mi doğurmuş😁😁 benmki de sezaryen günü alanları sayıp ayy biz bunların hepsinden öndeydik ama yok işte yok deyip duruyo. Biz öndeysek ve elimizdeyse buyrunuz doğurunuz🤷♀️
Elfidaa Ayse0771 erkenden annemin evine gelmişim her gün bunu söylüyo. Sanki ben çok merakliydim evimi kocamı bırakıp da haftalarca burda beklemeye ama gurbette bir başımayım aniden bişey olursa diye korktm bende. Her şeye yorumları olacak illa
Beste0636 Ayse0771 kaynanamı severim güldüm geçtim 😂bugün kontrole gittim hic açıklık yok sancı yok zamanlarını bekliyorlar demekki hayırlı zamanda gelsinler
Ayse0771 Elfidaa ben kocama söyledim artık biraz bu konuyu kapatsa diye. İki gün ara verdi sonra yavaştan yine yeniden. Artık içimden şarkı söylemeye başladım o cümle kurarken
Ayse0771 Seross10 sevgili hamiş kardeşim maşallah sen bana göre biraz yol kat etmişsin bi avazda hadi bakalım :)