Kadriye__ Merhaba bayanlar Kocaeli Kandıra ilçesine taşındım burada yaşayanlar bana doktor önerisinde bulunabilir mi acaba ? #Kocaeli #Kandıra #doktor #önerisi
Feyza-nur Kadriye__ ya canım memleketimmm 😍😍😍 kandıra küçük bir yer olduğu için genelde izmite gidiyorlar doktora istersen ordan arastır
atesneslihan1234 Kadriye__ 🤗😍😍 bende burdanım canım ben ızmit alikahya erhan demirele gidiyorum çok iyi üste düşkün
Mavistez Kadriye__ alikahyada Erhan Demirel çok çok memnunum herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor çok ilgili.
Kadriye__ atesneslihan1234 kaç aylık sizin bebeğiniz acaba bende o doktoramı gitsem acaba 182 den randevu alabilirim dimi
atesneslihan1234 Kadriye__ 18 haftaligim çok dikkat ediyor herşeye sert biri değil yani çok iyi evet 182 den al veriyorlar bu ikinci çocuğum çok iyi
Kadriye__ Mavistez bakalım randevu aldım eğer olursa bu doktorla devam edeceğim özel doktorlar bütçemi fazla zorluyor
Kadriye__ atesneslihan1234 tamam camım aldım randevu teşekkür ediyorum sizin il doğumunuz sezeryan mı acaba benim ilk
Kadriye__ atesneslihan1234 erkek doktor olduğu İçin ister istemez biraz çekiniyorum ilk gebeliğim de 😌
Mavistez Kadriye__ hiç çekinme canm asla ters biride değil çok yardımcı oluyor senden bı test istediği zaman en ufak tahlili bile iki defa anlatıyor tekrar sorduğunda bile sabırla cevap veriyor