ReyhanBozdemir Kızlar bugun 12 haftalığız ve doktor cinsiyeti erkek gibi gördüm ama emin değilim dedi annemde ben gördüm erkek organı var deyince olabilir dedi öyle mi kiiiii :)
Buketali ReyhanBozdemir bana da 12. Haftada erkek dediler ama meğer kordonla karışmış sonra kızım olacağını öğrendim
Nurcankrkya ReyhanBozdemir benimde 11 haftada erkeğe benzettim dedi 16 da kesin kız dedi yanı kızım olucak 😍
Happymammy ReyhanBozdemir bana 12 de kıza benziyo dedi başka bi doktor da 16. Haftada kıza benziyo dedi net bişey söylemedi ne kızım diyebiliyorum ne doya doya beğendiğim bişeyi alabiliyorum netleşmediği için 😊
Denizliche Bizimde 11 haftalikken %70 söyledi hatta düz çizgi olursa kız 30 derece açıyla çizgi olursa erkek olur dedi sizde herhangi birşey soylemedimi bu konuda
Yasemiinny Bende de 13 üncü haftamda %70 erkeğe benziyor dedi iki bacak arasında bi çıkıntı gibi bişey vardı aslında çizgi gibide denilebilir fakat kızlarda da böyle oluyor kesin değil o yüzden dedi bayramdan sonra 19 haftalık olacağım o zaman kesin öğreneceğim inşallah :)
Figennn ReyhanBozdemir Bgn kontrolumuz vardı 12+1 sordum bende cinsiyetini ama söylemedi😌 artık 20 hafta olduğumuz zaman var kontrolumuz o zaman oğrenicez Allah nasip ederse🙏🏼