Beyzaylc 4 günlük anneyim, sürekli emziriyorum tek göğsüm taş gibi dokunulmuyor bile çözüm ne önerirsiniz, sağdım emzirdim
Crcs Beyzaylc bana da 3. Gün oldu acile gittim hatta. Sıcak su altında göğüslerinize masaj yapın. Gerekirse elle sağın ben bu şekilde rahatladım hatta ben yapamayınca eşim kuvvetli şekilde sağarak yardımcı oldu. Akabinde bebek emsin en iyi o şekilde çözülüyor bu durum. Geçmiş olsun.
Yamanne Öncelikle gözünüz aydın🌸 Beze olan sert yerlere masaj yapın kanallarda tıkanma yapmış belliki mastit olursunuz dikkat edin bu gibi durumlarda sıtma tutabilir ateş yapar memeyi boşaltmanız lazım ılık duş alın benim çok başıma geldi herseferinde hastaneye gidip profesyonel sağma makinesiyle sağdılar beni çok sıtma tuttu bundan dolayı
Yamanne Beyzaylc sürekli memenizi yumuşak tutun sağabildiğiniz kadar sağın şiş yerlere elinizde masaj yapın hem bebiş doysun hem siz rahatlayın Allah yardımcınız olsun
MelekPotter Bir ebe videosunda izlemistim. Umarim faydasi olur size de.. Ilik lahana yapragini memenize sarin biraz bekletin. Bu arada dolapta da soguk lahananiz olsun.. Sicak kompres yaptiktan bir sure sonra dolaptaki soguk lahanayi koyup soguk kompres yapin demisti. Denemedim daha dogumum olmadi ama tavsiyesi bu yondeydi..