iremss Selhil cinsiyeti kesinleşince yavaş yavaş malum her gün zam geliyo ilk gebelikte 25 haftadan sonra toplu yapmştm ama bu sefer toplu yapmak zor maddi olarak
nazlisucan Selhil hemen yapılabilir. Büyük eşyalar için bebişin büyümesi beklenebilir ama kıyafet, battaniye, ıslak mendil bez vs. hemen alabilirsin.
Selhil Bende öyle düşünüyorum 17 haftalık hamileyim doktor erkek dedi ama ben belki değişir cinsiyeti düşüncesiyle hazırlık yapmakta tereddüt ediyorum 😂
Sofia__ Valla hamile olmadan ben unisex malzemeleri (iwte bataniyedir,carwafdir ,oyuncakdir,alt acma weysidir, gibi gibi ) aliyorum cunki malum her weyin fiyati gunden gune artyor
Hilalkhrmn417 Selhil 18. Hafta ile 24. Hafta arasında yapiliyor. Ben 22. Haftamda yaptırdım en iyi hafta oymuş zaten
elfkara Ben 18 haftalık hamileyim henüz baslamadim cunku mayıs haziran gibi olacağı için doğum şu an hep kışlık şeyler var biraz daha baharı bekleyelim diyorum sonuçta para olduktan sonra 1 günde de biter alışveriş (giyim) Ama yavaş yavaş anne yani bebek arabası falan araştırıyorum tabi
Selhil iremss benim ilk bebeğim olucagı için birN önce herşeyi almayı istiyorum birde yardım edicek kimsemde yok sorup akıl alabiliceğim o yüzden araştırmaya başladım ne almalıyım ne zman almalıyım diye