EsilaMiracAyazEren_Moms Smyeclk Nerdeyse hergün yiyorum hiç bi sıkıntı olmuyor bende geç saatte yersem sadece midem yanıyor biraz
Sarikan93 Smyeclk yarın yersin inşallah çiğ köftecilerde genellikle etsiz çiğköfte satılıyor zaten etsiz yediğin sürece sıkıntı olmaz ben bir oturuşta neredeyse yarım kiloya yakın yemiştim
EsilaMiracAyazEren_Moms Smyeclk Her hamile de bir olmuyor şimdi ne desek yalan olur. Ama ben sorun yaşamadım hiç 🤔🤔🤔
kuzeyinannesi_ Smyeclk neyse yarın bi daha yolla kocanı 😂😂 benim de canım çekti o kadar konuştuk ki çiğ köfteden bende yarın aldırayım yiyeyim bari 😂
Smyeclk kuzeyinannesi_ hakkını helal et canım yaa canınızı çektirdim bi arkadaş daha yazmıştı sanırım canım çekti diye 😒
GamzeMikail Smyeclk Biz kendimiz yapıyoruz canım tedirgin oluyorum çünkü ben ama bi kere dışarıda canm çekince battalbeyden yemiştim…
Yagmurdgdgn13 Smyeclk yiyorum bi sıkıntı olmadı. Ama etsiz çiğ köfte yemeniz lazım. Etli olanı çiğ kıyma olduğu için parazite sebep oluyo.
Busssd Smyeclk Eskiden cig koftenin icinde cig et oluyirmus o yuzden yasak ama uzun zamandir cig et koyumu yasak Cig kofteciye iceriginde cig et oluo olmadigini sorun yoksa alin ✌