Handan_65 Ssoru yukarıda help endişelenmeyin miyim ? Sabahtan beridir sağımda hiç yer değiştirmedi 35 haftalığım bu arada
Esmnr Handan_65 bende 37 oluyorum yarın hep sağ tarafımda. Sola yattığım zaman ancak sol tarafıma geçiyor. Kendini o pozisyonda rahat hissediyor demekki.
Babymy Handan_65 sorun mu ki bu? Benim hamileliğimde hissettiğim andan beri hep sağda hissediyorum hareketlerini hep hemde solda hiç hissetmedim bende 35. Haftadayım
Handan_65 Leselis Sadece tekme atıyor arada ama böyle sanki iyice bir yere girmek için çabalarsın ya sankı baska yer yok Sabah randevum var zaman nasıl gecıcek bilmiyorum karnımda acıyor erken doğum riskimde var
Esmnr Handan_65 yaa bende bide sağ ayağım şiş solda şişlik yok. Sağ tarafıma toplandığı için baskı çok oluyo o yüzdendir dediler ama çok sinirimi bozuyo. Kaburgayada aşırı baskı yapıyor. Sağlıklı doğsunlarda razıyız bu acılara :)
Mmmervee Esmnr benim de ya 😓 göğüs kafesimi zorluyor nefesim kesiliyor 😖 29 haftalığız bazen diyorum beni öldüresi var 😅
seddkilic05 Handan_65 canım bence doktora gitmen lazım çünkü doktorum bana 5ten fazla oluyorsa beni bilgilendir hemen erken doğum habercisi dedi hele ki senin erken doğum riskin varmış bence bir git nst bağlasınlar ihmal etme lütfen
Zehraaaaaaaaaaa Handan_65 benm de hep sağda sanki daha da yerleşiyor kendşne yer acıyor gibi😀 hiç sola geçmiyor. 32. Haftadayım
Bsrakrmali Handan_65 😅 benim hamileligimin basindan beri sag kaburgamda buyudu resmen 😅 ama dogmasina son 5 gun kaldi artik hep sol yanimda olacak 😍😍😍❣️🤲
Handan_65 Bsrakrmali Bosuna telas yapmışım Bebekmiyi ama karaciğer değerleri yükselmiş haliyle kasıntı yapıyor