Dilan4731 Arhbn bence en iyisini yapmışsın cnm ilerde de kullanır em azından ben küçük aldım dolabını da ne oldu ikinci bebişe hamileyim sığmıyor keşke lonca büyük alsaydım dedim
Suzan-mustafa55 Arhbn amin isallah önemli olan oda resim değil zaten balım kuzular sağlıkla gelsin o yeter biz nacizane sadece ufak demek süprizler yapmaya çalıştık rabbim herkesin evladını korusun sağlıkla gelsinler onların yanındaysa benim 18 senelik mucizemi korusun
Suna0991 Arhbn çok güzelmiş bende alacak olsam böyle alırdım besik benimkinin aynısı kullanisli 2 yaşına kdr falan kullanırsın bu pahalilikta 3 5 defa dolap değiştirmenin manası yok bence büyüyünce de gayet severek kullanır bunları
Arhbn Suna0991 teşekkür ederim canım değiştirmeye imkan da kalmıyor zaten göze kolay geliyor ama bunu alana kadar bile zorlandım
Yaseminsahbaz Arhbn bende Ankara’da tim canim https://resimyukle.io/r/hgpGoOxFWo bu takıma bakabilirsin bende bunu aldim fiyat olarak makul hemde herşey var Suan fiyat 6400 olmuş ama https://resimyukle.io/g/C62TZqPE9a
elifaliunaldi Arhbn Ankara da isen , eşim mobilyacı, daha yeni birine takım yaptı, beyaz ağırlıklı, 3 kapılı dolap, çekmeceli şifonyeri, beşik yani ve altı cekmeceli , 5000tl
Elika0 gul06_ hepsini ayrı ayrı kendim yaptırdım canım çok maaliyeti olmadı tabi oyuncaklar biraz pahalı oluyor ama istersen nereden yaptırdım söyleyebilirim
Busra2013 Arhbn genc kız odalarına benzıo guzel ama bıraz buyuklere gore gıbı sankı cıcılı bıcılı degıl
Arhbn Busra2013 canım cicili bicili renkli sevmiyorum zaten kullanışsız geliyor onlar bana bi yerden sonra
Arhbn Nihaliko canım Google a hızlı resim yükle deyip link kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun güzel günlerde kullan inşallah
Civcivim000 Arhbn verdiğiniz toplam ücrete çilek mobilyadan mobilya bakabilirsiniz bence ben de daha genç odası tarzı aldım minnoş bebiş konseptli almadım ama en azından takım halinde bütün dururlar internet sayfalarında modeller var bi bakın isterseniz onun dışında eğer beşiği ayrı kullanacağım diyorsanız ayrı ama aynı odada olurlarsa şık durmayabilirler bir de belki mobilyaların kulplarını daha cici bici bir şeyler alıp renklendirebilirsiniz bu mobilyaları alacaksanız tuvalet aynası olanını da yerinizde olsam ayna kısmını taktırmam şifonyer olarak sadece çekmeceleri kullanır üstüne süs püs üst duvarına belki bir raf vs renklendirebilrsiniz
Nihaliko Arhbn yaptım oldumu ☺️ https://resimyukle.io/r/TKTYyqvVk7 Ben bu takımı aldım 2 haftaya gelir dediler 🤗
Jasmine16 Bence fıstık gibi. Yarın bir gün çocuk büyüdüğünde yine kullanabileceksin. Bende bu tarz düşünüyorum.
Oznurkk Arhbn siz beğendiyseniz bize bir şey demek düşmez ama bence biraz abartı. Bir beşik bir dolap yeter de artar bile. Bu sanki genç odası gibi makyaj aynası bile var. Belki bebeğin büyüyünce hiç beğenmeyecek daha değişik model olsun isteyecek. Bebek için gerekli olan bir şey göremedim dolap ve beşikten başka. Paranıza yazık. Tabi ki insan özeniyor en iyisi en güzeli olsun istiyor ama bir bebek için aşırı gereksiz 🥺
Arhbn Oznurkk canım aynası şifonerle takımdı özel olarak seçmedim, benim dolap ihtiyacım çok o yüzden şifonyerde aldım
Busra2013 Arhbn yanı bebek odası gıbı gorunmez bunlar onun ıcın dedım ama guzel gule gıle kulansın ınsallaj