Elika0 Arhbn şifonyer benimde canım kulpları siyahtı rattan kulp yaptırdım bebeğe verdim. Bir de iki kapılı gardrop almıştım ama o bununla alakasız başka bir odada duruyor. Bu ve sepet beşik Yanyanalar. Oda yapamadığım için böyle ufak bir alan yapmak istedim.
Eceguldemir55 Arhbn aynen öyle mobilya boyasıyla rengini bile değiştirebilirsin şimdi herkes herşeyimi kendi yapıyor aksesuarlar oyuncaklar herşey birbirini tamamlar 🤗
Nilufar_1996 Benim şahsi fikrim de genc odası gibi olsun bebekler çabuk büyür çok ufacık beşik falan almaya gerek yok bence. Bizde iki katli ranza yaptırmayı düşünüyoruz şimdilik yatırmak için park yatak alırız
Almisinkardesi Arhbn canım bence bebek için değilmiş gibi duruyor beşik çok güzel ama bu tarz bir takımı çocuklar bile en az 16 17 yaşında isteyebilir gibi geldi
sherlock Hepimizin zevkleri farklı canım sen beğendiysen sorun yok. Onay almaya çalışırken kafan iyice karışır en iyisi kendin beğenmen. Güzel günlerde kullanın inşallah 😊😊
Nilufar_1996 Arhbn aynen her sene alamayiz 5 senede bir de alamayiz belkide bu gidişle. Sağlam olsun çok bebek tarzına kaçmamayı düşünüyorum bende ama halısı avizesi perdesi aksesuarları oyuncakları başka eşyalariyla bebeğe de uyumlu yapicaz
Burcuu9803 Bsradogn İstanbul’da mı yaşarken mi oradan aldınız acaba yoksa İstanbul dışı mı teslimat yaptılar
Bsradogn Burcuu9803 İstanbul dışı canım kargoluyorlar sağ olsunlar nereye olursa. Yalnız belirli iller harici montalama yapmıyorlar. Demonte geliyor sen kendin yapıyorsun
Suzan-mustafa55 Arhbn nerden aldınız beşik de dahil mi 4.5bucuga ben dolap ve şifon yere verdim sadece 4binlira
herhangibirkullanici Arhbn ben beğendim bence gayet güzel uzun vadede kullanılabilir bir mobilya. Bende bu şekilde aldım. Oda yeterince renkleniyor zaten bebek büyüdükçe. O yüzden mobilyada sadelikten kullanışlı olmasından yanayım öncelikle.