Hkubra42 Haftamdayım ve Bebeğim 2 haftadır kilo almamış 2 hafta önce doğum pozisyonuna geçmişti şimdi tekrar dönmüş başı yukarıda Bu durumu yaşayan var mı ? doktor sezeryan öneriyor acele karar vermek istemiyorum
Hiranurr00 Hkubra42 beninde kilo alimi durmus 31 haftaliken bebek 1 kilo 375 gram 12 gun arayaln gityim hala ayni kiloda niye boyle neden almadi anlamadim sezeryana alacakti ama nst ler iyi cikinca bi hafta daha bekleyelim dedi simdi p.tesi gidecem ve 34 haftalik oluyorum almamissa sezeryana alacak ve daha mini minak bisey 1 buvuk kilo bile degil oyuzden cok canimi yakiyo
Ebrulililili Hkubra42 Canım sen kendin kilo alıyor musun. Yada bu haftana kadar kaç kg aldın . Kaç kg ile hamile kaldın . Yeme içme durumun nedir . Kusmaların var mı birde yaş nedir . Şeker hastalığın yada başka rahatsızlığın var mı. Neden soruyorum . Önce sebebi araştırılmalı sonra çözüme kavuşturulmalı .
momiesbabies Hkubra42 bizde son 2 hafta kilo almadık, kordon dolandı aşağı inmedi bebek. kendini doğmak için zorlar kaka yapar yer diye aldı doktor, bir şey olmaz doktorunuzu dinleyin , almış iyikide 👍🏼 2500 doğdu , hop hop aldı kilo hemen 2 haftada 3 ü geçti
btlayz Kaç kilo sizin ki bende 37 oluyorum 12 den dün kontrolümüz vardı 2 haftada sadece 100 grm almış doktorum ciğer geliştirici yaptırdı dün ve bugün 4 doz 25 ocakta sezeryan günümüz 🤦♀️
Hkubra42 btlayz Doktorum bebeğin artık kilo almadığını ve tekrar başının yukarı çıktığını söyledi bu hafta sezeryan olmamı tavsiye ediyor
btlayz Anladım benim doktorumda içerde onu sıkıntıya sokacak bi durum olmadığını suyunun kan akışının iyi olduğunu gününü bekleyebilecegini söyledi. Keşke biraz daha kilo alabilselerdi ama sağlık olsun 😔
Hkubra42 btlayz amin inşallah Bende o yüzden acele karar vermek istemiyorum bebek sağlıklı olsun onun için hangisi daha uygunsa
Hkubra42 Ebrulililili Doktor genetik dedi ya anne ya baba küçük doğmuş bebek oyüzden küçük diyor Yememe içmeme dikkat ediyorum ceviz incir hurma fındık meyve her türlü onun sağlığı için yiyorum fakat almamış :(
momiesbabies btlayz 36. haftada durdu kilo alımı , 38 de aldı doktorum. Küveze girmedi çünkü bebek kilo alamayınca strese girermiş terslik olduğunu anlayıp, kilo alamadığı için besini organ geliştirmede kullanırmış, o yüzden organları hep 2 hafta ileride gitti sağlıklı doğdu çok şükür