zeynnn5441 Merhaba arkadaşlar kafama bi soru takıldı da sormak istedim gebelikte duş alırken sıcak duş sakıncalı mi ? Ya ben çok sıcakta yikanmiyorum da normal hafif sıcak yapiyorum bunun bi sakıncası var mıdır ılık yapınca da baya soğuk oluyo su🧐🧐🧐
Ipekkarakus0 zeynnn5441 valla hiç bilmiyorum ama ben yaz kış sıcak suda duş alan bi insanım ılıkta bile asla alamam yani bence yoktur ya
ZeEr_09 zeynnn5441 canim bende kisin sicak su ile dus alirim bir sey olcagini düşünmüyorum çünkü içerideki su onunsicak ve soğuktan koruyor zaten dayanabilcegimiz sicak su derecesi belli korkmana gerek yok
Elfvli zeynnn5441 pek onermiyorlar. Açılmayı destekliyor diye duymuştum. Ama ben resmen haslarim kendimi 😄 çok şükür birsey olmadı daha.
busraaras00 çok sıcak suda duş almak erken doğumu tetikler dikkatli olun 🙏🏻 Kışın da olsa hasta olmayacak kadar ılık almaya çalışın bence
butterfly4 @zeynnn5441 ben ılık suyla temizlenemiyorum gibi geliyor ve hep sıcak suyla duş alırım, hiç de aklıma gelmedi doğumu tetikleyeceği 5 aylık oldum bu arada, ama kızım 40+4 te doğdu o zaman da sıcak suyla duş aldım hep,bilemiyorum
bebekrehberi Varisiniz varsa damarları genişlettiği için önerilmiyor. Kan basıncını da sanırım etkiliyor. Ama kışın günü ne yapalım. Ben sıcak suyla alıp duşumu giyindikten sonra ayaklarımı yatapın başına uzatıyorum kan kalbe tekrar aksın.
Civcivinannesiii zeynnn5441 sicak dus vucudu yumsattigi icin rahmide yumsatir buda erken dogumu tetikler. Ilikta banyo yapma en sagliklisi
Zenkarnec zeynnn5441 tatile gitme durumumuz vardı termal suya girebilirmiyim demiştim doktoruma cünkü riskli gebelik geçiriyodum sıcak havuza girmemi istemedi ama hamamda sıcak duş alabılırsın kısa süre olduğu müddetçe sorun olmaz dedi tabi korkudan onu da yapmadım ama duşumu sıcak suyla alıyorum