gamzebngaa_dmr Deletedmom_7 bence yap canım ne olur ne olmaz önlemini alırsın hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
gozdetrhn Deletedmom_7 benimde midemde yanma var 😌 sanki birazda bulantı gibi karışık sağ sol kasığa birazdan adet olacakmışım gibi batmalar oluyo ama geçiyo
Deletedmom_7 La_Liberte bu ayki rahatlığım hiçbir ay yoktu 😂 yine gitmiyorum evde test yapacam sadece . Hayır adetim hiç gecikmiyordu saat gibi hep gününde oluyordu geçen ay da gecikti kimyasal oldu bu ay bakalım ne olacak.
La_Liberte Deletedmom_7 yaa inşallah pozitifi görürsünüz bize de haber verim merak ettim 🥰 pozitif göreceksiniz diye düşünüyorum ☺️
gozdetrhn Deletedmom_7 evet bugün yarın ama değişiyordu aydan aya bazen 33-34 günü bulabiliyor ama merakımdan gideceğim 😌
Deletedmom_7 La_Liberte valla ben de öyle düşünüyorum daha önce bir gebelik geçirdim onun da belirtileri böyleydi 7 gün tam bitti akşam oldu hala olmadım. Hep gündüz olurdum saatine kadar belliydi
gozdetrhn Arsub11 hayır canım evde yapmadım daha önce ki kimyasal gebelikte 4 gün gecikmeyle evde test yapmıştım negatif çıkmıştı direk kan vericem o yüzden adetim tam gecikmedi çünkü şuan adet olacağım günlerdeyim
La_Liberte Deletedmom_7 ne zaman içinizden geliyorsa o zaman yapın ☺️ İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Pcosluyengec Deletedmom_7 verdim kuzucum ama cuma gunu verdim dün . Saglik ocaginda verdigim icin pazartesiye kaldi sonucu görmem e nabiza da dusmedi daha
Deletedmom_7 Pcosluyengec sağlık ocağında beta kanda bakılıyor değil mi? Bazı sağlık ocakları sadece idrarda bakıyormuş. Olmazsa bu sefer ben de gideyim biraz geç çıkıyor ama beklerim yapacak bir şey yok