Cananhafsa Merhaba kızlar bir çoğumuzun korktuğu çatı muanesi için yazıyorum buraya 😅 39.haftadayım bu gün ilk çatı muanesini oldum burda okuduğum o korkunç hikayelerle alakası bile yok muş😊 sakın korkmayın anlatılanlara kulak kapatın burda öyle şeyler okudum ki ödüm koptu doktorum yapalım dedi direk hayır dedim güldü korkma dedi mecbur kalınca yaptım tabi 2 dk bile sürmedi bitti mi dedim evet dedi ben şok😂 kendinizi rahat bırakın hiç korkmayın acısız ağrısız kısa bir işlem👍🏻
Seresozge Cananhafsa bu çatı muayenesi alttan muayeneyle aynı seymi hani ultrasona baglı bir kameralı alet sokuyorlar onu da bir güzel içinde döndürüyorlar 😂 ona dayandıysam herhalde catıya da dayanırıö gibime geliyor
Ceren35 Cananhafsa kesinlikle katiliuorum carsamba gunu bende oldum Stress yap yap doktor dedi ki bana guven kendini rahat birak yani kasmayinca cidden hic skinti olmadi
Hatice3 Cananhafsa kuzum birde kişiden kişiye değişiyor o yaa çatısı çok dar olanlar var onların canı çok acıyor benimde hiç acımadı 2 dk da bitti acayip tedirgin gitmiştim
Zhrnc Seresozge aslında baskı oranı aynı gibi Ama parmağıyla kontrol ettiği için sağa sola bastırıyo Bende korkuyodum ama korkulacak gibi değil :)
Ozdry Bence doktordan doktora degisen bisey bana ilk once hemsire yapti canimi oyle acittiki mahfoldum parmaklarim yetmiyo daha uzun parmakli arkadasimi cagircam dedi geldi ve o da canimi cok acitti bir haftaya yakin idrarimla birlikte kan geldi dedim bir daha asla yaptirmam ama doktorum haftaya yapicam dedi ve ben bir hafta boyunca aklimdan onu cikaramadim dun kendi doktorum yapti 2 saniyede canimi hic acitmadan bitirdi olayi ben sok oldum yani derin nefes ve sakin olmak cok onemli gercekten Mankolay bisey degil
Brcntyfr Ozdry bakiyomu o bolgeye gecen sknti vardi bende sadece parmagiyla kontrol etti rahmi. Cati muayenesindede mi o bolgeye bakmadan yapiyolar acaba.
Ozdry Seresozge canim degil maalesef. O mesela baya izun suruyo ama cati en fazla 3-4 saniyede hallediyolar
Ceren35 HaticeSoydemirSerin hic kasmayin ayni sizin gibiydim 4-5 saniyede bitiyor 2 parmagini sokuo hemencik bakiyor bende burdan hep korktum ama rahat birakin kendinizi
MelissaKaplan HaticeSoydemirSerin bende aynı şeyi düşünüyordum hastaneye gittim gece sancımla doktor altını çıkar diyince ben felç 😁 bide doktorum erkek onu kontrol etmeseydı evde erken doğum yapacaktım belkıde açılmam oldugunu söyledi ve baska hastaneye sevketti şükür suan bi sıkıntımız yok doğurmadım daha ama kolay yani 2 sanıyelık birsey :)
Naz555 Seresozge bahsettıgınız aletle bakılmak istendı bana canım cok acıdı yaptıramadım sanırım parmakla kontrol daha kolay acısız
Ozdry Seresozge yani amacim korkutmak degil yanlis anlamayin ama en fazla 5 saniye suren bisey bn kendimi kastigim icin canim fazla yandi sadece derin nefes alin o durumda beni doktorumda oncesinde bi rahatlatti dedigim gibi doktordan doktora degisiyor bana bi hafta oncesinden iki hemsire yapti ust uste oyuzden bidaha yaptirmam dedim ama kendi doktorumu hiic hissetmedim 3 saniyede halletti. Oyuzden rahat olun yaninzda kim varsa onun elini sikica tutun geciyo sonra :)
Seresozge Naz555 ben bu hafta o aletle 4 kere baktırdım evet biraz ileri gittikçe acıyo🙄 ama ben yaptırdıysam herkes yaptırır😬 cunku benim vajinismus geçmişim var
Cananhafsa Hatice3 burda acayip şeyler anlatıyorlar yok elini soktu yok şöyle oldu yok canımdan can çıktı falan. Asıl yazma sebebim hamişlerin korkarak gitmemesi çünkü korkunca kasılıyoruz ve ağrı o zman oluşuyor gerçekten bir birimizi rahatlatmamız gerekli çünkü benim burda ödümü kopardılar 😅😅