ArslanAlininAnnesi Kızlar 17 haftalık olacagız. Karnımda uzanınca bir kımıltı var hic bu kadar net hissetmemistim. Sanki kalp atio böyle pıt pıt misir patliyor icimde sanki. Tam ortada altta. Acaba damar atması mi bebek hareketi mi? Dikkat edince gobek damarım saniyorum kalbim bu ara hızlı atiyor. Ayyyy nasil ayırt edecemmm
Zehra9616 ArslanAlininAnnesi hareketleri anlarsin zaten cnm ama muhtemelen ilkse bagirsak gaz oynamasi o 🙂
Zarifhnm1 ArslanAlininAnnesi bu hafta meselesi değil canım bence karındaki yağ ile alakalı zayıf biriysen hissedersin neden olmasın ayrıca gaz hareketini anlarsın zaten bu his şöyle karnın guruldayacak gibi ama değil basende kanat çırpma titreşimi gibi 🙈
ArslanAlininAnnesi Zehra9616 bu kadar sabit ve seri mi oynar hep ayni yerde çunku. 16 haftalikken doktor artik hissedersin dedi ama ayirt edemiyorum yaaaaaaaa😢 bi hissetsem icim rahat ederdi bebeklerimi kaybettm korkuyorum
Zehra9616 ArslanAlininAnnesi kayiplarin kac haftada bilmiyirum ama 16 hafta erken cnm kaslarinin sıklığından dolayı
Zynp44 ArslanAlininAnnesi ilk gebelikse 19 24 arası hissediyorsun. İkinciyse bebek olabilir. İlkte 16 17 de zor hissetmen
ArslanAlininAnnesi Zynp44 bir baslik acilmisti yuzde 60 i 17 haftada baslamis hissetmeye zayifim kizlar bide insallah hemen hissederm ya
ArslanAlininAnnesi Zarifhnm1 Aynennn suan oyle. Ama dikkat edince damar atmasi gibi de. Ama icimde bisey çırpınıyor sanki damar mi bebek mi anlamiom.
SimgeTuna ArslanAlininAnnesi muhtemelen bebek hareketidir benim de ilk bebeğim ben de ilk 17de hissettim zaten o şüpheye düştüysen %90 bebek hareketi oluyor sonradan iyice anlıyorsun zaten o ilk hissettiğinin ne olduğunu😊😊
Zynp44 ArslanAlininAnnesi hmm duymadım ben canım benim ilk doktorum bana 19 24 arası dedi 23+5 olduk hala tekme bile hissetmedim yani hiç öyle söyleyim. Sadece ara ara geçişini hissediyorum parmakla dokunduğumda arada tepki veriyo yani
busraaras00 Bebeğin hareketi kişiye göre değişiyor göbek bölgesinde yağ olması vs etkiliyor ama en net 20 den sonra hissediliyor. Genelde de bağırsakt hareketleriyle karıştırıldığı söylenir, inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız bebişinizi ♥️
ArslanAlininAnnesi SimgeTuna benim ilk defa bukadar surdu cok temizlik yaptım yoruldum uzanip dinlenirken yoğun kimiltlar hissettim icim cekiliyor gibi ay insallah ya