Ayserose1001 Kızlar 3. Kez Klomen kullandım bu ay ve kimyasal gebelik yaşadım . Bu ay ara verdik tedaviye ama bu ay olmazsa diğer ay yine klomenle yada aşılama ile deneyeceğiz sizce ne yapmalıyım ? Kimyasal gebelikten kaç ay yada kaç yıl sonra hamile kaldınız ?
Anne88 Ayserose1001 Canm kimyasal nasıl oluyor mesela adetin mi geçiyor ben de hamileyim şuan ama korkuyorum beta yükselmez diyor çünkü en son Kasım’da adet oldum
M_kemal Ayserose1001 kimyasal gebeliğim Nisan sonuydu, Gerçek gebeliğim Temmuz’da oldu. Ama bu herkes için farklılık gösterir. Kıyaslama yapmak pek mantıklı gelmedi bana.
Ayserose1001 Unlukacar onu da bi dönem kullandım canım ama çok stresli onu kullanmak yumurtlama oluyo işten dolayı eşimle denk gelemediğimiz zamanlwr oluyo ondan onu kullanmaya tövbe ettim bile diyebilrim canım ,🙈
Ayserose1001 M_kemal İkiside tedavisiz mi oldu canım benn sadece şunu merak ettim kimyasaldan sonra normal bi genelşk yaşayan var mı diye ben klomenle hamile kaldım çünkü
M_kemal Ayserose1001 Klomen değil ama biosteron ve gonamax kullandım. İnşallah bir an önce sen ve isteyen herkes sağlıklı bir hamilelik yaşar 🤲🏻 Bunun için sürekli dua ediyorum cidden.
Deletedmom_7 Ayserose1001 normal kaldım tedavi görmedim. folik asit dışında da hiçbir şey kullanmadım canım. Kimyasal sonrası gebe kalmak çok kolay oluyormuş doktorum öyle demişti. Öyle de oldu 😊
Yasminn0707 Ayserose1001 gecen yıl ilk defa klomen kullandım sadece gebe kalmoştım ama kimyasal oldu hemen diger ay tekrar klomen verdi ama gebelik olmadı malesef ben uzun bi ara verdim 8 9 ay kadar bu ay tekrarda. Klomen ve çatlatma iğnesi verdi bügün 15.günümdü henüz regli olmadım inşallah güzel sonuçlar alırım
Ayserose1001 Yasminn0707 inşallah olmazsın canım bakalım biz bu ay ara verdik de bu ay olmazsa diğer ay yine kloemn yada aşılama dedi ben yine klomen istiycem
Yusufayazin__annesi Ayserose1001 canim 2019 martta kimyasal yasadim nisan 30 2019 da 7 haftalik gebe olfugumu ogrendim adet olmadan Hemn hamile kaldim femara kullandim ama igne vs kullanmadım Bu kac gjn oncede tekrwr kimyasal gecirdim insallah obur ay hamile kalirim☺🙏 rabbim. Isteyen herkese versin
Ayserose1001 Yusufayazin__annesi ay inşallah benimde öyle olur 🥰 adet oldum bi daha olmam inşallah düşük oldu kimyasal