Merveb46 Kızıma gebeyim o kadar sert vuruyor ki canım yanıyor ve kötü hissediyorum mide bulantısı gibi sizin bebeklerde böyle sert mi vuruyor 2 haftadır canımı okudu normal mi daha 700gramcık
heleninannesi06 Merveb46 evvet 23. Haftadayiz bizde geçen haftadan bu yana hem tekmeler sert hem hareket ederken içerde o bile canımı yakıyor
basaksahinx Merveb46 26 dayım hergün hareket hissediyorum ama hiç öyle tekmeler can acıtmalar gibi değil. Yetimi beğenmeyip yer değişiyor gibi. 🤣
Hasanbbek Merveb46 daha canı nedir oynasın oynamasa daha endişe ediyorum 😍😍😍 tek sıkıntımız gece sağıma soluma yatınca vuruyor sanki diyor bu tarafa yatma der gibi ayağım sıkıştı der gibi 😂😂😂😂
Pinarr35 Merveb46 ben ikizlere hamileyimm ikiside cok sert vuruyor biri genelde kasiga biri migdeye.vuruyo bazen mahvoluyorm acidan
ayshe54 Hasanbbek gece sabaha doğru 5 gibi beyefendinin keyfine uyuyamadım 😬 öyle vuruyor öyle vuruyor ki sanırsın alacaklım 😅 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
mucizegebelik6 Ah bende 25 haftalığım bazen bağıracak duruma geliyorum hele benim ki makat pozisyonunda bazen kasiklarima oyle vuruyor Kİ nefesim kesiliyor ama canları saolsun yaaa hareket etmeyince cok korkuyoruz sonuçta
Mimik Merveb46 yaa ben her tekmesine bayiliyorum kizimin… Ne piskopat gebeyim ya🤣 Her set tepiklediginde “go little rock staaaaaaar” sarkisimi soyluyorum🤤🤤🤤 Siddetli tepikeri sanki guclu kuvvetli oldugunu hissettiriyor🤣 gebelikteki sacma hissiyatlar😅
kucukcivcivim Merveb46 benim de 2 gün deliler gibi tekmeledi gece ve gündüz. Bugün çok sakin nedense. Kızım vursana canımı acıt diyorum ama yok😄 anam de hiçbir şeyi beğenmiyor diyecek.