selenayaligurbuz Arkadaşlar bu durumu yaşayan var mı varsa lütfen beni bilgilendirebilir mi bugün kontrolde bebeğin kilo almadığını ve karın çevresinin küçük olduğunu söyledi
cilos1987 selenayaligurbuz beslenmene dikkat et dedi Dr.kii düzenli vitaminli hersey yiyorum.stresten uzak dur bolca dinlen dedi
Fatmactn_6 selenayaligurbuz benimde 1 hafta geride olduğunu protein ağırlıklı beslenme mi söyledi şu an için bir sıkıntı olmadığını ama doğduğunda küvezde kalma ihtimali olacağını onu ortadan kaldırmak adına beslenmene dikkat et dedi. 28 haftalık 1250 kilosu
Melteminkuzusu selenayaligurbuz benimde kafası ve göbeği bir hafta geride ne yaptiysam toplayadim 28 haftada kusma ishal yaşadım hiç bişe yiyemedim pazara 34 olcam çokda iyi besleniyorum ama toplaniyo korkuyorumda bide bebeğe giden kan akımına yavaş dediler ciğer geliştirici vurdular
superrmomy Fatmactn_6 sizi neden böyle korkutmuş doktorunuz. Yanlış bilgi vermek istemem ama 27+3 de 1000 kilo dedi ve gayet normal oldugunu söyledi.
cilos1987 selenayaligurbuz 37+6 bugün kontrolumuz vardi benimki daha zayıf 2600 kg.gecen haftada aynıydı.hic almamis
superrmomy selenayaligurbuz sağlık sorunu yoksa kiloya çok takilma canım. Ben 38+3 de 2980 gr doğum yaptım hep 1 hafta geriden geliyordu. Hemen toparladı ve yaşıtlarına göre boy ve kilo olarak hep önde gitti. Suan 2. Gebeliğim bazen gerilik oluyor bazen toparlıyor.
Busra-61 selenayaligurbuz benimde aynı canım 34 haftalık 2kg suan fazla almadı iki hafta önce gitmiştim en son ama bu bir sorun değil eğer farklı sağlık sorunları yoksa. Genetik yAni siz ve eşiniz zayıf minyonsanız cocuk öyle oluyor ister istememz