Liyuzamom Alisaseyma4 Sürekli çömelme hareketleri yap canım üzerine hurma ye sıcak duş al hepsini 1 saat içinde yap bence faydası olacak
ElifAlknl16 Alisaseyma4 Görümcem de 40. Hafta da doğurdu tahmini 38. Haftada olcaktı doğumu kız olduğu için ama geç geldi 😂 oda hep eğilip kalktı spor gibi düşün sıcak duş aldı Gece suyu geldi 🤭
Seraykg Alisaseyma4 benimde yarın 39 olacak doğum pozisyonunu bile almadı oğluş. doktor 41 e kadar bekleriz dedi bu haftadan sonra pozisyon almaz gibi. gerçekten son zamanlar çok zormuş
Alisaseyma4 Liyuzamom neler yapmadım beler . Evi komple temizledim bügun yorgun olmama rağmen sürekli dışarda gezdim belki birley olur diye ananas hırma bitki çayları içtim 8 kat merdiven indim çıktım ama tık yok 🥲
ElifAlknl16 Alisaseyma4 nasip bu işler hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah normal doğum olmasa bile sezeryan ile elbet gelecek 🤭
Turkerg 40+2 cok normal bir zaman. 41i doldur bakalim 42de normal dogurdu arkadasim. Bir de belirti bekleme kesinlikle. Ben sak diye sancim geldi dogum yaptim mesela belirti aciklik vs hicbir sey yoktu😅
Alisaseyma4 ElifAlknl16 yurt dışında bebeğin hayatı tehlikede olmadığı sürece sezeryan yapılmıyor maalesef. Suni sancıyla normal doğum olacak 🙄
Ayse0771 39+1 doktora gittim bugün kanala bile girmemiş. Bir de minnakmış bebişim 2700 ancak doğar dedi doktorum sağlıklıca inşaallah ne diyelim🤷♀️