Limonveannesii Kızlar 38. Haftaya gireceğim hamama gidip şöyle bi kese masaj falan yaptırsam ortamdaki sıcaklıkla açılma sancı falan olur mu hem bi rahatlama olur hemde doğurmaya yardımcı olur mu dersiniz? Gideniniz var mı hiç
funnymummy Limonveannesii canım sıcak doğru yardımcı oluyormuş ama hamam ekstra sıcak hem enfeksiyon riski de var bence hiç gitme
Perayl Limonveannesii çok sakıncalı :( gitmeyin sakın. Enfeksyon kapma riskiniz de yüksek ayrıca sıcak ortam olduğu için tansiyonunuz hızlı etkilenir fenalaşırsınız. Evinizde yapın derim:)
Caglarass Limonveannesii Ben dayanamayıp gittim 34 haftalıkken 🙈 Ama çok sıcak değildi evde kullandığım banyo suyuyla aynıydı, havuzda vakit geçirdim bol bol. Şimdi 36+5 1 haftaya tekrar giderim sanırım o rahatlığa ihtiyacım var 😒
Limonveannesii SelmaGl sıcak suya oturmak açılma falan yapıyor deniyor ya yardımcı olur mu acaba diye düşünmüştüm 🙄🙄
Serapcemre Limonveannesii ama orası cok sıcak skntı olursa sze ben kuvete oturdum bayılcaktm canm gitme Allah korusun düşersin her yer beton
Serapcemre Limonveannesii gitme gitme doguma ne kaldı ki bir sürü insan gelio gidio bir de enfeksıyon kapma başına bela alma
Sumiire Limonveannesii kan akışına falanda etki edebilir sadece sıcak suyu değil ortamı havasıda sıcak ve nemli
Limonveannesii Caglarass ayy benimde çok ihtiyacım vade rahatlamaya ama tansiyon falan demişler korktum doktorunuza sorup mu gitmiştiniz siz birde sıkıntı yaşadınız mı tansiyon falan
Caglarass Limonveannesii Yok canım sıkıntı yaşamadım hiç. Aslında kontrolde sorup gidicektim sormayı unuttum, baktım bebiş iyi attım kendimi sulara 😂 Çok sıcak olsa fena yapardı ama sanırım
Limonveannesii Caglarass buradaki hamam ortamını da bilmiyorum riske atmayayım en iyisi evdeki banyo neyime yetmiyor 😂😂
dilaradoyan Limonveannesii hamamlar kabul etmiyor canım mesuliyete giriyor çünkü. Almıyorlar zaten gitmen de zararlı
Limonveannesii dilaradoyan aa kabul etmediklerini hiç duymamıştım bende bu kadar yorumdan sonra cesaret edemeyeceğim sanırım