Herkese merhaba, burada herkes hamile sanırım herkes bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alsın :) ben sizlere bu sürecin öncesiyle ilgili danışmak istiyorum :)1 yıllık evliyim,bu ay eşimle ilk kez bebiş denemesine başladık.Son adet tarihim 30 Aralık, bugünde indirdiğim ovülasyon uygulamasına göre Ovülasyon dönemimin son günü. Normalde nasıldır bilmiyorum.İlk denememiz 4 gün önce oldu, o günün sabahında tansiyonum çok düşüktü bayılacak gibiydim gün içinde geçti.Bu sabahta bayılacakmışım gibi uyandım.diğer sabahlar iyiydim.kendimi rahatsız hissediyorum bugün adet olacakmışım gibi ağrılar başladı(bu beni bir bakıma korkutuyor) bazı ovülasyon dönemleri kısa süreli bunu yaşardım ama bu sefer o ağrıyla beraber üşüme ve terlemede var ve bütün gün böyleydim.Göğüslerim bazı ovülasyon dönemlerinde de büyürdü ama şuan ucuna dokununca sızlama yanma gibi his var.hepsini yok sayınca idrarımın rengi farklı koyu diyemiyorum parlak bir sarı nasıl anlatsam bilemiyorum sizleri tiksindirmeden ama fosforlu temiz şeffaf bir sarı.Daha önce böyle idrarım olmadı.Onun dışında bel,sırt ağrısı ve gaz sorunu ve bu dönemlerde duygusallık ve asabiyet sık yaşadığım şeyler olduğu için belirti saymıyorum :D Herşeyi hamilelik belirtisi algılamak istemiyorum ama içten içe ben nasıl bekleyeceğim bilemiyorum. Sizlerin belirtileri nelerdi?En erken nasıl anladınız bebeğinizin tutunduğunu sizce hangi belirtimi kaale almalıyım? Erken öğrenenler hangi testle ne zaman hamileliğini netleştirdi? Şimdiden teşekkürler:)