Simayy077 37+4 gunluguz bugünkü doktor randevumda bebeğin suyunun azaldığını söyledi doktor bu konuda bilgisi olan var mı suyunun az olması neden olur erken doğar mi ??
Cemrreedemirci Simayy077 artık sizinki erken doğum olmaz gününüz oldukça güzel. Suyun azlığı yada çokluğu bebeği tehlikeye sokabilir doktorunuz uygun zamanda doğumu başlatabilir hazırlıklı olmakta fayda var.
Mustafagunay61 Simayy077 bende 38 haftaya geldiğimde suyun az denildi ve hemem doğum başlatıldı su azalmasi en onemli konu o yuzdem fazla beklemeyin zaten gelişimini tamamladi beklemeenin anlami yok
Sakinem212 Simayy077 benimle aynı zamandasınız benimde suyum azalmış ama doktor aşırı bir azalma olsa söyleriz dedi doğuma kadar onu idare eder dedi bebek hareketlerini takip edin azalma olursa gidersiniz sizde .
Simayy077 Sakinem212 bebeğin hareketleri iyi kıpır kıpır doktor haftaya gel dedi ya kendi gelir yada suni canciyla normal doğurursun dedi hayırlısı inşalalh nasıl olur bilmiyorum
Sakinem212 Simayy077 2 kez çatı muayenesi oldum pzatesiye kadar kendi gelmezse suni ila doğum başlatılacak hareketleri çok azaldı.
Simayy077 Ymnzgr bnm 2 gebeliğim ilkini 4 kilo doğurdum şimdiki bebeğim de Bna bağlı yani Bn biraz iri yapiliyim o yüzden bebekte iri kemikli yapılı dedi doktor kilosu değil de sağlıklı olsun minikler yeter 🥰🥰
Yagmurdgdgn13 Simayy077 bu haftalarda suyun azalması görülür ama sınırdaysa bi sıkıntı olmaz sınırın altındaysa normal doğum yapamazsınız. Mecburi sezaryen olursunuz. Doktorunuz bi dahaki kontrolünüzde sizi bilgenldirir
Simayy077 Yagmurdgdgn13 sadece suyun azalmış dedi normal doğum olur dedi kendisi gelirse gelir gelmezse suni canciyla normal yaparız dedi hic sezaryan o bu demedi tabi bi aksilik çıkmazsa son anda
Simayy077 Sakinem212 ben çatı muayenesi olmadım doktorum da çatı muayenesi yapmicam sana dedi doğurursun dedi bakalim nolcak
Sakinem212 Simayy077 eve geldik nişanım geldi ebe kanama veya sancı olursa gel dedi gideyim mi sence? Sancı mı bekliym
Nihanus Simayy077 çok çok az olsa doktorunuz anında doğuma alırdı muhtemelen sınırda. Zaten gününüz gelmiş sezaryen yapılır en fazla stres yapmayın bebeğin hareketlerini iyi takip edin