Busranur2861 Bu gece 39+ 6 oluyorum tık yok Oğlum bir hafta önce gelmişti. Kızlar daha erken geliyor dediler 3 haftadır doğdu doğacak diyoruz ama nafile.. Gerçekten strese girdim 😓 Varmı benim gibi olanlar?
Elissar Busranur2861 40+5 bekliyorum ben de, ilk hamileliğim, erkek olacak. Haftalardır bugün olur diye de bu güne geldik
Fatma8888 Busranur2861 Benim bugun 40+5 oldu yarin yatisim yapilicak suni sanciyla baslatacagim dedi doktor ayni sizin gibiyim oglum 39 da kendi sancilarimla dogmustu bu kiz hicbir belirti yok hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza saglikla sihhatle aliriz insallah 😊
arenikom Ben de 39+3 um erkek ama hala yok artk karnkmin büyüklüğü de agritiyor resmen geceleri agliyorum tekmelerden
nese_gocuk Fatma8888 Allah saglicakla büyütmeyi nasip etsin murat hocaya gidiyorum bende Instagram’dan gördüm bende acaba dogumdada indirim oluyor mu
Fatma8888 nese_gocuk Amin canim Allah razi olsun darisi basina cuma gunu dogum yaptim indirim hic yapmadilar ufak hediyeleri oluyor odana koyuyolar