Asyagiller haftanın da bitmesi itibariyle korku ve heyecan sardı dört yanımı😝nasıl yenebilirim yenebilir miyim bilmiyorum 🤷♀️ Siz nasıldınız doğum anında😨
eylulabla_oluyor Asyagiller bir süre acı çeksekte sonrasında hepsinin geçeceğini evladınıza kavuşacağınızı düşünürseniz daha iyi olur 🥰
Derya2867 Asyagiller sen bir de beni gör pazartesi sabahtan Sezaryen olucam nasıl korkuyorum bir bilseeennnn
Rabia55_ 34+4 gebe olarak her gece rüyamda doguruyorum başa çıkamıyorum bu korkuyla hemde 2.bebegim olmasina ragmen 🥺🥺🥺🥺
Asyagiller Rabia55_ Allah yardımcın olsun benim ilk bebeğim hiç birşey bilmiyorum inşallah kolay doğumlarımız olur 🙏🏻
Selime28 Rabia55_ bi kaç hafta geçsin artık sizden ziyade yakınlarınız bile rüyalarında görecekler ve sen hala dogurmadibmj faslı baslicak oğlunu tam 40 haftada doğurmuş biri olarak söylüyorum 😅
Asyagiller Derya2867 Haydi hayırlısı sağlıkla kavuş bebeğine inşallah 🥰 Ben de sezeryan olacağım bana deneyimlerini aktarırsan sevinirim 😌🙏🏻
dilarakocc Ben doğuma çok pozitif giricem inşallah stres yapmıyorum hiç bol bol nefes egzersizi yürüme hareket ve doğum anında da ayakta kalmayı düşünüyorum yer çekimi etkisiyle daha kolay olur diye❤️ Tabii dualarda okursanız faydalı olur stres yapmayın ben hiç yapmıyorum
Asyagiller dilarakocc doktorum da pozitif olmanın çok önemli olduğunu söylüyor, spinal sezeryan olacağım şimdilik öyle görünüyor, o anı canlı kanlı yaşamak heyecanlandırır da o an neler düşünürüm, kendimi yönetebilir miyim bilmiyorum 🤷♀️ 😁
Selime28 Asyagiller valla bana sürekli dogurmadibmj rüyamda doguruyodun diyorlardı sana olurmu bilmem oğluşum 40 hafta bekleyince 😅