Efulim_24 Merhaba hanımlar adetim 6 gün gecikti ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var test yaptım sonuç negatif ama iki gündür karnımın alt bölgesine hafif sancı ve kramplarin girdiğini hissediyorum acaba hamile olabilir miyim??
Fulyaaa1 Efulim_24 bende sizin gibiydim testim negatif çıktı ve hala olmamaya devam edince tekrar yaptım bu sefer hem normal hemde erken gebelik testi aldım bu sefer pozitifti. Geç döllenme olduğumuz için öyle olmuş.
Rabia9522 Efulim_24 benim 8.gün çok silik bi şekilde çıkmıştı belki idrarda çıkmayacak kadar küçüktür
Sinem-Akman Fulyaaa1 gecikmeden ne zaman sonra yaptınız bende bugün 3. Gün gecikmem. Deminde bir kasık ağrısı vurdu çok fena dedm adet oluyorum galiba ama bi baktım akıntıyla beraber çok açık tozpembe renk vardı sonra kesildi 🤔😊😊
Gonul_enes Sinem-Akman aa yerlesme kanamasi olbilir o, cokkkk acik toz pembe seklimde asirii az miktarda olmustu benimde yerlesme kanamalarim
Sinem-Akman Efulim_24 bende bu sabah yaptım çok aşırı silik çıktı 🤦🤦 şuan çok soluk pembe lekelnmem var neden oluyor anlamış değilim 🤦😂
Efulim_24 Sinem-Akman evde test yaptım kan testini de biraz zaman geçsin sonra yaparım dedim belli olmaz belki regl olurum diye yapmıyorum
Sinem-Akman Gonul_enes ne kadar sürdü bianda kasık ağrısı girdi aktı o tozpembe sonra kasık ağrımda kesildi ama şuan belime soldan bıcak saplıyorlar hafif hafif neler oluyor YARABBİM 😂😂😂😂😂😂