mammaaa33 Mutluhatun baya net ben de tartışma açmıştım bizim ultrason fotosunu koydum 😅 bennde böyle beklerken baya büyüktü yani o da değişmez artık kanaat getirdim🤣🤣
Mutluhatun mammaaa33 bana 9 ay boyunca erkek demişler bi doğmuşum kız😅 babam bizim oğlan olcaktı diye hastaneyi birbirine katmış ilk bebeklik fotoğraflarımda tüm kıyafetlerim mavi😂 yavrum benim kaderimi yaşamaz inşallah 😂
Pembekurdele Zumranin-annesi123 cumartesi gitmiştim zaten ozamandan bu yana bir şey değişmez😊 ilerleyen haftalarda bakacagız değişecekmi.
Demirssmomm ElifAlknl16 hayır hiç değişmedi, hatta 10.haftada söylenilene ben hiç inanmadım erken diye düşündüm ama 11-12-13-14 her seferinde de farklı hekimler baktı ve sonuç hep aynı
Dilhunizade ElifAlknl16 oglumda 14.haftasinda ogrenmistim bu ikinci gebeligim ve kizim.olacagini 20.haftamda ogrendim
Fatmaanne Bnde 12.haftadam gittim kiza benziyo burun kemiginden anliyorum dedi bu hafta 16 yı bitiricez 3 gun sonra gidicem bakalim kesinlesirmi bilmiyorum
Esma46800 ElifAlknl16 ilk ve ikinci gebeliğimi 12 haftalıkken öğrendim şuan 18 haftalık hamileyim 17. Haftada öğrendim cinsiyetini eğer kendini kapatmadıysa öğrenirsiniz🥰