Mucizemyoldaa ElifAlknl16 11 haftalıkken şimdilik kız demişlerdi ben kız hissediyordum. Ama 19 haftalıkken bir oğluşum olacağını öğrendim. Daha çok sevindik eşimle, çünkü kız diye kurmuştuk kendimizi 👼🤲💙
RefBrs Fulyaaa1 banada 12 haftada çıkıntı var erkek olabilir ama kesin değil dediler haftaya cuma 16+5 de gideceğim bakalım ne diyecek size ihtimal mi vermişti erkek diyince
SerraLinasmom ElifAlknl16 bebeğin pozisyonuna ve doktora bağlı bu bence. Ben kız olmasına rağmen (kız bebek geç gösterir derler ) 12.haftamda öğrendim. 26 haftalık oldum her gittiğimde kız dimi diyorum korkuyorum sürpriz yapar diye 😂 Her şeyini aldım sayılır çünkü 💕
Aselinkooo Pinar34- 22 ye kadar hiç yorum yapmadı. 22+5 tahmini söyledi tekrar görmem lazım alışveriş yapma tekrar aynı, cinsiyeti söylememi bekle dedi😄
Pinar34- Aselinkooo ne nAzlı bebeklerimiz olacak bana. 12 de erkeğe benziyor dedi 16 da kız dedi 22 de karar veremiyorum ikisi de olabilir dedi kaldık birdahaki kontrole ☺️
elifsk03 ElifAlknl16 bende 9 haftalık hamileyim 12 haftalıkken fetal Dna testi yapılacak doktorumuz o zaman cinsiyeti de öğrenebilirsiniz dedi çok heyecanlıyım 3 hafta nasıl geçicek bilmiyorum 🥲
Aysegulyeko gulin-35 cinsiyetiniz ne bana ilk çocuğumda erkek dedi 11 de doğru çıktı şimdi 11 de kız dedi inşallah yanılmaz 💗
bluees1207 ElifAlknl16 erken öğrenmenin hiç bir anlamı yok 😂 10. Haftada kız dendi 13. Haftada erkek dendi 16. Haftada bakalım ne denicek. Şimdi kızmı acaba yoksa erkek mi diyoruz 😊
Tubadgn_ AysegeZ bende de aynı durum var 13 haftalikken dün gittim kıza benziyor ama emin değilim dedi su an icin bisi alma iki hafta sonra yine gel dedi bakalım ne olacak hayırlısı 😅🥰
Tubadgn_ Elisa_9490 13 haftalık hamileyim dün gittim bana da kıza benziyor emin değilim dedi ne zaman tam belli olur gitsem acaba merak ediyorum 😅🥰