Homozigotmutant Selam kızlar doğum yapalı 53 gün oldu naçizane yeni anne olarak bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum 😁 Öncelikle zor ve riskli bi hamilelik geçirdim kendime haram ettim hamileliği ama sonu güzel oldu her gün kan sulandırıcı iğne vurdum kendime ve bu yüzden asla normal doğum yapamam diyordum ama doktorum bana güvendi hep ve Allah’ın izniyle normal doğurdum yani iğneler normal doğuma engel değil bunu bi kere aklınıza sokun 😊 Son ay her gün yürüyüş yaptım her gün Medine hurması yedim özellikle 38. Haftada asansör kullanmadım pilates topunda zıpladım ve bol bol su içtim . Hastanede emzirme atleti ve bi pijama sabahlık kullandım o yorgunlukla süslü takımlar aklıma gelmedi 😂 bu arada pentinin emzirme atletleri çok kullanışlı . Hiç meme yaram olmadı çünkü 37. Haftada gümüş kapakları kullandım kesinlikle fiyatına değer . Doğum oldu yarım saat içinde hemen emzirdim nerdeyse 2.5 saat ve çok şükür ki bebeğim emmeyi çok seviliyor sadece ilk hafta mama verdim sütüm inene kadar . Doğumdan sonra ilk bir saat önemli sağlık probleminiz yoksa hemen emzirin . Sütümün inmesini incir kürü sağladı mutlaka deneyin tadı da güzel 😊 Park yatak içine reflü yatağı kullanıyorum anne yanı çok güvenli değil reflü yatağı da kesinlikle edinin hafif yokuş olduğu için kusarsa falan allah korusun bebeğinizi koruyor . Müslin örtüler hayatımı kurtardı özellikle emzirirken bebeğimi onun üstüne koyuyorum böylece terlemiyor banyodan sonra onunla kuruluyorum üstünü örtüyorum bazen kendime bile kullanıyorum ebebek müslin örtüle hem uygun fiyatlı hem yumuşak . İlk 15 gün tulum giydirdim lcvaikikinin tulumları hem pamuk hem uygun fiyatlı kendinden eldiveni de var ekstra eldiven takmanıza gerek yok zaten çıkarıyorlar bebekler . Chicco 3 lü travel sistem bebek arabası aldık portbebesi var ayrıca evin içinde portbebe ile gezdiriyorum bebeğimi kucağımda taşımamdan korkuyorum çünkü hem araba ile gezerken oyalanıyor ağlamıyor Emzik arada veriyorum ama çok sevmiyor zaten meme reddine sebep kullanmak çok istemiyorum Her gün yıkıyoruz haftada bir şampuan kullanıyorum her gün yıkamak bebeği çok rahatlatıyor isilik olmasını önlüyor . Şampuan losyon mustela pişik kremi sudo beoantol dönüşümlü kullanıyorum memnunum Emzirme yastığını hiç kullanamadım çok hantal geldi küçücük bir yastık işimi görüyor Islak mendil kullanmıyoruz bebek pamuklarını ılık su ile ıslatıp kullanıyorum Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yorumlara yazacağım 😍
Yogurtlupilav Homozigotmutant çok güzel anlatmışsınız gerçekten teşekkür ederiz 😊 Allah mutlu mesut sağlıklı günler nasip etsin bebeğinizle 🙏🏻 Gümüş kapakları silverette mi aldınız silvermom markasını mı? Yoksa başka bir marka mı?
Nazlikiz_ Homozigotmutant merhaba uykudüzeniniznasıldı bebeğim 3 gğnlük geceleri göğsümde uyuyor resmen beşiğe koyunca uyanıyor hemşireler sizin kokunuzu istiyor diyor sizde yaşadınızmı böyle