Cck İstanbul’da gidip memnun kaldığınız perinatoloji doktoru varsa yazar mısınız? Ayrıntılı inceleyip bilgi veren bir doktor arayışındayım ☺️
Edagg Cck ALİ EKİZ VAR KESİNLİKLE GİTMEYİN İSTANBULDA OLANLAR KİLOLUYUM DİYE BİTON LAF YEDİM BEBEĞİMİN YÜZÜNÜ BİLE GÖSTERMEDİ
Sevgisglm Cck bağdat caddesinde zeki şahinoğlu ilgili bebek kendini gösterene kadar uğraşıyor 500 dü sanırım muayenesi
rengarenkduduv Cck Kağıthane’de Fehmi Yazıcıoğlu’na yaptırdım sanırım bir daha bebeğim olsa yine giderim. Benden 2 ay sonrada kardeşim gitti o da çok memnun kaldı. İnanılmaz naif, kibar, açıklayıcı, konuşkan bayılmıştım kendisinin üslubuna.
RumeysaNur34 Cck prof Dr Ahmet gül perinatoloji çok ilgiliydi kaç defa tekrar etti bilmşyorum tavsiye ederim canım
Sevgisglm Edagg ne saçmalık ne münasebet ona neymiş pardonda ister kilolu olurum ister zayıf onu ne ilgilendirir kendini bişey sanan insanlara sinir oluyorum işini yapsın işi insanları azarlamak yada hakaret etmek üstüne vazife değil vazife olmayan şeylere karısan insanlardan nefret ediyorum kendilerini böyle tatmin ediyorlar demekki..
Semaan Edagg yaa ikili tarama İÇİN gittim bende bayandı benimkisi o dangaşakta bana göbeğinde yag var görünmüyor daha doğurucakmısın kaç yaşındasın söylendi durdu aptal kadın ya
Asli1514 Sevgisglm ya bende ona gittim ama asla uğraşmadı. Bebeği görmek önemli değil sağlıklı o yeter dedi geçti
Edagg Cck şahsen ben tavsiye etmiyorum senin karın yağlanman var çok ugraştiricaksin bizi vs vs söylemleri oldu yüzünü bile kendi dr’m gösterdi
Hilalbasak Cck peritonoloji ve kadin dogum uzmani dr .aytül corbacioglu mecidiyeköyde muayenanesi ben 550 tl ödemistim .45 dakika maueyene etti cnm
lily22 @Cck Ali Ekiz’e gittim ilgiliydi, esim ve bana da anlattı bakarken. Yüzünü göstermesi için uğraştı baya sonunda gördük fotoğraflarını aldık ☺️
Edagg lily22 sanırım ben ters tarafına denk geldim toplasan 30 dk bakmadi karın yağlanman var vs dedi göstermedi yüzünü kendi dr’m gösterdi öyle görebildik
Hilalbasak Aayae gayet iyiydi cnm ben cok memnun kaldim.Herseyind bakti hatta bir elinin 5 parmagini gormel icin 10 dakika ugrasti. Cunku elini yumru yapmisti bebisim😀😀cd verdi ve 4 fotoluk album verdi
rengarenkduduv Aayae Aytül hanımı bilmiyorum ama Fehmi bey benim gibi pimpirikli biri için ilaç gibi gelmişti😂