Tubagrnc Merhaba 18. Haftamdayım 22 de ayrıntılı ultrason olacakmış muayene ücretiyle 530 tl yapıyor. Hastane de normal doğum 2.000 sezeryan 2.900 muayeneler 82 tl. Benim sorum bundan sonra başka kan testleri veya özel testler olacak mı? 4.000 tl lik bir özel sağlık sigortası bulduk doğum dahil bütün muayene ve testleri karşılıyor. Sizce sigortayı yaptırmalı mıyım? Başka test olmayacaksa 3.000 tl den fazla para harcamadan süreci atlatabilir miyim tavsiyelerinizi rica ediyorum?
Esen Bende araştırdım ama 10.muayene hakkı vardı detaylı.vs. de karşılamıyordu yaptırmadım o yüzden Bhrbhr
Bhrbhr Bi tanıdık anadolu sigortaya danışmıştık inanmayon öyle sigortalara mağdur olursunuz hamilelik sonrası yok demişlerdi
hayathayal Bizde baya arastirdik hamileligin haftalarinda. Esimin sigortaci arkadasi var. 1 yil onceden sigpetayi baslatmaniz gerekirdi ki, sizin kontrolunuzu, dogumunuzu ve çocuk kontrolunu karsilasin dedi. Yani yapilmadi.
Minamine Demir hayatın iki can sigortası ben de araştırmıştım 3 bin küsur gibi bir fiyat verdi sonra vazgeçtim hastanemle anlaşıp doğum paketi alacağım hemen hemen aynı içerik vardı