ipekgumen Arkadaşlar ınstagramdan isimli bebek çikolatası yaptırıp memnun kaldığınız sayfalar var mı 🥰
Tugbamete ipekgumen canım aklında olsun karşına falan çıkarsa sakın ama sakın moliçikolatadan yaptırma dolandırıcılar resmen
ipekgumen Fulyaaa1 hacı şerifte fiyatlar baya yüksek instagramdakilere güvenemedim tadı nasıl acaba güzel mi
Fulyaaa1 ipekgumen güzel Canm hediyelik zaten cok takılmamak lazım normal kalitede hacışerif gibide değildir herhalde
Fulyaaa1 beren1901 nikahımızda yaptırdık. Daha geçen arkadaşımda yaptırdı şimdide bebek için yaptıracam güvenilir bi site
suedattncu  kuzenimin bebeğine yaptık kendiniz daha uyguna getirebilirsiniz aslında
zynpada ipekgumen internetten çikolata atölyesine yaptırdım canım, yapıştırma değil dijital baskı kutusu, çikolatası da pelitin ve çok lezzetli 😋 instagramda da sayfaları var bebekcikolatası diye
BnglMryem Beebonbon da yaptırdım. Gayet kaliteli vakti zamanında ulaştırdılar. İnstagram sayfasına bir göz atın bence. Beebonbon_co
Firstexcitement ipekgumen ben güllüoğlundan çikolata aldım stickerları da photoshoptan kendim yaptım mis 😁