Aselsevde BesteKc Ah bu bulantı olmasa neler yiyip icicez de bitmek bilmiyor 😏 bnde ondan bı tiksindim ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum 😣
BesteKc Aselsevde o kadar kötü bişi ki sürekli bulantı çok iyi anlıyorum ben de mahvolmuş durumdayım valla. Allah yardımcımız olsun, yine de şükrediyoruz yavrumuza 🤲🏾🤲🏾
Aselsevde Askiletotomsu yok canım normal limonata limonu kendim sikiyorum sıcak su koyup şeker koyuyorum sabah bulantım daha fazla oluyor bide o sarı su yokmu işte o yüzden bunu yapınca rahatlıyorum
Aselsevde Nalan53 inşallah düzeliriz ya çok özeniyorum şöyle bulantisiz rahat geçirenlere 😣bende limonataya alıştım onu yapmadan kahvaltı yapamiyrm keşke bi limon ağacı dikeymisim
Aselsevde BesteKc aynen canim bu günümüze de şükür 🌸 hamilelik psikolojisi de bi baska o kadar alışmışım ki bulantıya bı gün kusmadan direk panik oluyorum bişey oldu acaba diye
PamirMira Aselsevde canım 15-16. Haftaya kadar bende hiçbirşey yemek içmek istemiyordum hatta kilo vermiştim şimdi 31. Haftadayım iştahım yeni yeni açıldı sende ilerleyen zamanlarda daha rahat yiyip içersin. Ben 64 kilo ile hamile kaldım şimdi 68 kiloyum 😊
Aselsevde PamirMira inşallah canım tek temennim o çünkü diğer hamileliğim de son aya kadar yaşadım bulantıyı ne tadını cikarabildim ne bişey bnde 63 kiloydum 55 kiloya düşmüşüm 🤐
bebeklibirisi Aselsevde ıhlamur içebilirsiniz hayatım hem bu havalarda hastalığa karşı birebir. Karadut pekmezi içebilirsin o da aşırı fatdalı
Aselsevde bebeklibirisi ıhlamur u hiç denemedim bi alıp denicem canım teşekkür ederim bide ıhlamuru normal çay gibi mi demliyosun sıcak suyun üstüne
Aselsevde Civcivinannesiii en doğalı ve sağlıklısı 😋 bnimde canım erik çekmişti buzluğa attığım eriklerden komposto yapıp eriklerini yemiştim 😄
iremcannn1907 Aselsevde portakal suyu sıkabilirsin canım hazır meyve suları da yasak sonuçta içemiyoruz. Ben portakal sıkıyordum
Aselsevde iremcannn1907 portakaldan ve mandalinadan midem bunaliyor maalesef ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum 🤷😣