GamzeBalcDemircan Sulemrahkuzey benimde aynen öyle ya sanki 5 aylık gibiyim 2. Gebelik böyleymiş ama bukadarda beklemiyrdum
Sulemrahkuzey GamzeBalcDemircan ay vallahi bende beklemiyordum eşimde diyor karnın baya çıktı diye adam şimdiden moda girdi bile sabahları karnımı öpüp okşayıp öyle işe gidiyor 😂
ElifAbr Sulemrahkuzey benim ilk gebeliğim, 14+2’yiz. Şaşırıyoruz göbeğim 5 aylık gibi sanki çabuk sisti karnım... şimdiden böyleysem düşünemiyorum son zamanlarda kendimi ben 🤭
Patito__ ElifAbr aynen bbmde ilk ve bnmde karnm cok sisti bence o ilkle ikiyle de bazi durumlrda alakali degil karnin ic haznesiyle alakali bn hamile kaldm br ay snra zten belli oluyordu 2 aylikken herkes soruyordu
DuyguEyupoglu En son ultrasonumda 18 şubat yazıyo her gittiğimizde 1 gün geri oluyor 14 şubatta doğurucam inşallah kafama koydum 🤭😁
Patito__ DuyguEyupoglu normal kasik agrisi bnde de arada olurdu hafiften ama bu agri brbbaskaydi bole bick saplamasi gbi brkez oldu degisik brsy yani aciliydi baya
SimaTuranAslankaya 14+2 yim benim gibi mide sorunları yaşayan yok mu ya şişkinlik yiyememe bulantı bende mi bi sorun var acaba hamileliğimden zerre tad almadım psikolojim bozuldu bebek görmek bile istemez hale geldim😢
Beriliko SimaTuranAslankaya cinsiyeti bellimi benimde dilimi ısırayım çok rahat geçiyo doktora gidip görmesem hamileyim bile demicem