Pamuksekerimm eğilip kalkarken çok zorluyor çatı kemigi dedikleri yerde de agrı var doğuma az kala iyice agırlaştım
beren1901 Pamuksekerimm 32 haftalığım şuan bi sıkıntım yok canım.ağır iş yapma yat dinlen olabildiğince
BNM Pamuksekerimm şuan bunu diz ağrısından kıvranırken okudum gece uyuyamıyorum krampta giriyor baldirlarima doğurana kadar dayanıcaz kalsiyum magzenyumdan baska care yok
Onurbunur Pamuksekerimm benim iç bacağımda genital bölgenin hemen az aşağıda acayip ağrıyor yürüyemiyorum yatarken dönemiyorum ağrıyordu ztn ama sanırım yaklaştıkça ağırlaştıkca daha çok ağrıyor
Pamuksekerimm BNM kıyamam ya o kadar mı agırıyor benimki uzanırken yürürken degil oturup kalkarken dizimi bükünce ağrıyor dr magnezyum yazdı bende kullanıcam mecbur
Pamuksekerimm Onurbunur evet ya bendede orası agrıyor cok fena bende dönemiyorum yatakta ve pijama falan giyerken bacagımı kaldırınca cok agrıyor cokk. Prensesler gibi geciyordu hamileligim bi kez bile midem falan bile bulanmamıştı güzel geçiyor derken şimdi yaşlı teyzeler gibi hareket ediyorum 😂
Onurbunur Pamuksekerimm hiç deme bende aynısını dedim babaannem gibi oldum diye eşim az önce az bişe bengay sürdü ama geçecek gibi değil
Saver07 Konuyla alakasız ama bebekleriniz kaç kilo acaba 2050 gram dedi Dr 34. Haftadayım çok az geldi bana ? Karşılaştırmak İçin değil normal dediği için soruyorum sadece
Orsta Pamuksekerimm diz ne kelime her yerim agrio, uyurken saga sola donemiyorum, ayaga kalkm desem kalca bel ve bacaklarimin agrisindan zor kalkiyorum. İlk hamileligimde agri nedir bilmzdim, ikimcide öluyrm
Kbra_16 Işık duş alabilirsiniz bende 32 haftalık hamileyim sadece dış rahatlatıyor öyle zamanlarda ılık suyun etkisi büyük oluyor kasları gevşettiği için sanırım