elf0 Pazartesi günü 10 haftalık olcak iki kese ve iki kalp atışını duydu şimdi çift yumurta ikizi mi oluyor yoksa henüz belli değil mi?
Asel2520 elf0 iki ayrı kese çift yumurta ikizi aynı kesenin içinde iki bebek tek yumurta ikiz oluyor benimkide çift yumurta ikizi 🥰🌸
mor_menekse1 elf0 iki kesyse büyük ihtimal çifttir ama daha küçükler bir kac haftaya öğrenirsiniz bizimde ikiz kızlar geliyor Allah nasip ederse 😊
ikizleribeklerken elf0 çift yumurta ikizi bende 7. Haftam da iki ayrı keseyle öğrendim şuan 16+6dayız
ipekveatlas iki ayrı kese varsa çift yumurta ikizi oluyor benim bildiğim kadarıyla. iki bebek aynı kese de olursa tek yumurta
elf0 ipekveatlas Ceyda000 Asel2520 Ben de öyle biliyorsum ama google da gezinirken gördüm iki plasenta plunca çift yumurta ikizi oluyormuş kese ayrı bişey plesenta ayrı bişeymiş yoksa ben de sizin gibi biliyorum ama demek ki yanlış mı anladım acaba
elf0 Zeynep3449 doğal ilinci hamileliğim benim de ikizim var genlerden yani 🥰 baya bi sürpriz bi gebelik oldu
Zeynep3449 elf0 benim bı oğlum var 2 ciyi istiyoruz klomenle çatlatma iğnesi ile tedavideyim 2 yumurtam vardı kısmet artık
elf0 mor_menekse1 maşaAllah çokk az kalmışş 🥰🥰 darısı başımıza İnşaAllah nasıl çok zor oluyo mu peki bide hazırlıklar tamam mı isim düşündünüz mi
mor_menekse1 elf0 şükür daha ıyı gdyor hersey hazır büyük eşyalar dışında kızlara isim de düşünmedim cok kararsızım Rabbimden dileğim sağlıkla zamnında gelsinler 🤗 hepimizin bebekleri
zzeliizz elf0 23 haftalık olduk biz. Tabi düşünüyorum ama doğumdan sonra bakicaz yüksek ihtimal. Serklajliyim çünkü yatıyorum sadece doktora giderken dışarı cikiyorum. Bı çok şeyi doğumdan sonraya bıraktık.