Raziyetes Hamişler merhabalar 🥰 Benim bir sıkıntım var 21. Haftadayım Detaylı ultrasona yani 4 lü taramaya girmem lazım fakat bulunduğum konumda öze hastanede bile perinatolog yok. Radyolog bakar dediler. Devlet hastanesi nasıl işliyor bir fikrim de yok. Mardin’de olan yada Mardin’de bu testi yaptırmış olanlar bana lütfen yardımcı olabilir mi 🙏
Aybike123 Raziyetes Canım ben devlet hastanesine gittim merkez de. Sabah erkenden yani 8 e doğru gittim kapıya kağıt kalem koymuşlar liste var oraya ismini yazıp bekliyorsun 9 da doktor geliyor sırasıyla 3 er 3 er içeri alıyor yaklaşık 5 6 dk inceliyor iyi bir doktor aslında ama yanına eş giremiyor ve fotoğraf vermiyor. Devlet hastanesinde bile 1 tane perinatolog var sadece maalesef ki. Ama imkanin varsa Diyarbakır da ece Öcal diye bir doktor varmış ücreti 700 tl 1 saate yakın inceliyor eş in yanında girebiliyor fotoğraf felan da veriyormuş diye duydum dediğim gibi imkanin varsa ona gitmeni onerrim
alcang Raziyetes özelde malesef radyolog bakıyor dediğiniz gibi ya diyarbakıra gideceksiniz ya da devlet için doktorunuzdan sevk alacaksınız. Araştırmada perinatolog Kenan bey var baya iyi bi doktor olduğunu duydum ama çok erken saatte gidip sıra alıp muayene olmanız gerekiyormuş
Cylnsms Raziyetes Diyarbakır’a gelme imkanınız varsa Özel Batı Hastanesi’nde İrfan külahçıoğlu var . Ben Barış Boza, Ahmet Yalınkaya’ya da gittim .irfan hoca strese sokmadan olan sıkıntıları anlatıyor . Kendisinden bu yüzden memnun kaldım. Ece Öcal ’i öneren de çok . Sizin tercihinize kalmış
Rahime_47 Aybike123 aynen katılıyorum.bende devlete gittim. Sabah erkenden gitmeniz lazim. Sira cok çabuk bitiyor
Raziyetes Aybike123 çiçeğim bugün aradım bu kadını ben nusaybindeyim oraya gitmem zaten masraf birde fiyat çok uçuk kimse kusura bakmasın ama İstanbul’un en özel hastanesi bu kadar istemiyordur eminim ki 700 TL çok fazla bu yüzden farklı arayışa girdim.
Raziyetes alcang aslında randevu açılıyor ama anlamadığım önce kadın doğuma gidip sonra mı oraya gitmem lazım çünkü randevu almaya kalktığım da riskli hasta olmadığım için vermiyorlar randevuyu 😢
Fadmet Raziyetes direkt randevu alamıyorsunuz maalesef. Kadın doğum doktoru bir kağıt veriyor onunla gidiyorsunuz. Arkadaşların da söylediği gibi sabah erken gidip adınızı kağıda yazmanız lazım. İyi bi doktor 20 dk falan baktı her şeyini güzelce inceledi ben memnun kaldım diyebilirim
Raziyetes Hanzademerve Bilal beye gidiyorum ben Mardin parka. Ece hanımı Bilal bey önerdi fakat dediğim gibi 1 saat baksa da fiyat gerçekten cebe zarar verecek bir fiyat
Raziyetes Fadmet ben Nusaybin devlet hastanesinden sevk alsam Mardin araştırmaya gitsem aynı gün bakmaz mı acaba illa sevk olmasına rağmen gün mü verir ki. Bu bilgileri alacağım bir kişi de yok ki çıldırma noktasına getiriyorlar adamı cidden ya
Tontikannesi Fadmet bana kadın doğumu kağıt vermedi gidip sorun adınızı yazdırcaksınız dedi sekreterede sorduğumda doldu erken gelin dedi sadece 21 haftalık olmayı bekliyorum şimdi kağıtlamı alacaklar bakmak için birde onun için girişte kayıt açtırıyormuyuz
Tontikannesi Raziyetes bende bilal beye gidiyorum dediğiniz gibi detaylınında ücreti çok fazla ece hanımın ben istanbulda bağdat caddesi gibi biyerde adı duyulmuş cok iyi doktora gittiğim halde 400 ödemiştim ilk çocuğumda burdaki fiyatlar istanbulu sollamış
Aybike123 Raziyetes sevk felan lazım değil bence erkenden gidip adınızı soyadınızı kapıdaki kağıda yazıp bekleyin
Fadmet Raziyetes bence ayrıca araştırmaya gelip kadın doğumdan randevu almanız şart değil, sadece erkenden hastaneden olmaya çalışın 😊
Raziyetes Aybike123 orda olsam kapısında yatardım 😂 ama nusaybinden kalkıp gitmem zaten kafadan 1 saat ama hayırlısı olsun ya çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🤲🏻🥰 birde aynı gün bakıyor değil mi
Raziyetes Aybike123 inşallah dediğiniz gibi direk gidip yazınca alırlar yoksa kadın doğuma gidin vs derlerse yine o gün yaptıramayız sanırım 🥲
Raziyetes alcang tamam çok teşekkür ederim 🤲🏻🥰 aynı gün bakar değil mi gittiğimde detaylı ultrason olarak
Kurabiyemm Cylnsms merhaba gideli bayağı olmuş ama sormak istedim. Barış Boza’dan memnun kaldınız mı? Mesela fotoğraf görüntü vs. Verdi mi? Ece hanımla onun arasında kararsızım hangsini önerirsiniz?
Cylnsms Raziyetes Detaylı ultrasona doktorunuz zorunlu olarak mı yönlendirdi acaba? Ben de o haftalarda girdim ilk gebelik tabi doktorun önerisiyle gittim. Ama hamileliğim zehir gibi geçiyor.. beyinde sıkıntılar çıktı aldırmaya bile yönlendirdiler. On gün sonra doğumum olcak Allah’a emanet ettim artık. Yani bazen diyorum ki keşke hiç gitmeseydim detaylıya..🥺
Raziyetes Cylnsms yok bana zorunlu demedi elinden geldiğince kendisi de baktı aslında anormal birşey yok dedi ama uzmanına baktırıp dinlemek yapılacak birşey varsa önceden tedbir almak benim için daha önemli olduğu için Ece hanımı önermişti. Sizde içinizi ferah tutun benim kız kardeşimi de zamanında beyinsiz ilan etmişlerdi şimdi zehir gibi. Herşeyin vardı bir sebebi bir hayrı Rabbim yardım etsin size de inşallah 🤲🏻♥️ Ama dediğim gibi canınızı sıkıp bebeği ve kendinizi strese sokmayın sakın hiçbir testin taramanın %100 sonucu zaten yoktur. Ki doktor da bu yüzden çok önemli ama Diyarbakır’a gelmek için imkan yaratsam ultrasona girmem sıkıntı yani dediğim gibi ciddi para 700 TL 😢
Fadmet Cylnsms allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, inşallah hiçbir sıkıntı problem yoktur sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza 🤲🏻🌼
Raziyetes Fadmet artık buradan 6 da çıksam 7 de oradayım yeterince erken olur sanırım yoksa geceyi arabada hastanenin kapısında geçirmem gerekecek sanırım aynı gün yaparlar inşallah ya gerçekten yıldım coğrafya kadermiş 😢🥲
Aysunmardin23 Fadmet ya bende marin devlet e normal muayene olmak için gitmek istiyorum ,doğumu orda planlıyorum 24 haftalık hamileyim. Normal muayene de sevcan hanım varmış dediler , simdi gelip isim yazdırsak olur mu randevu almadan
Cylnsms Raziyetes Çok teşekkür ederim dualarınız için 🙏🏻 İster istemez psikolojik olarak epey yıprandım bu süreçte.. Madem doktorunuz da inceledi sorun görmedi bence hiç perinataloga gitmeyin . Tabi yine sizin kararınız.. ama ben çok pişman oldum.. çünkü sezeryana korku ile girecem bebeğim için endişe ederek … 😢 Eskiden ultrason diye bir şey yokken hiç böyle sorunlar yoktu . Şuan en ufak bir şeyde engelli down sendromlu gibi şeyler söyleniyor..😑 bazı doktorlar için bunu söylemek o kadar kolay ki 🥺 Yani demem o ki zaten anne karnında genel anlamda bir müdahale yapılmıyor .. Aldırmayı düşünmediğim için test filan da yaptırmadım ben o kadar ki yıprandım..