glsm_kr8383 Kızlar sancım kasılmalarım çok fazla ama açılmam hiç yok. Yürüyüş tamam, hurma tamam, squat tm yapıyorum yiyorum sürekli ama başka var mı. Mesela hangi çayları içmeliyim. Var mı işe yarar dediğiniz
Dilan4731 glsm_kr8383 cnm denemedim bende daha 35+4 günlük gebeyim ama ahududu yaprağı çayı iyi geliyormuş rahim kaslarını düzenler damlarların gevşemesini sağlıyormuş dene istersen kaç haftalık oldun
ikigozumuncicegii glsm_kr8383 Meryem ana otunu dene ben aldım sancılar başlayınca suya koyuyosun sure oluyosun Allah’ın hikmeti sancıyı azaltıp açılmayı hızlandırıyormuş .
ikigozumuncicegii glsm_kr8383 aktarlarda satılıyo birde netten oku çok faydasını gören var şifalı bitki yani
glsm_kr8383 Dilan4731 37 yim sancılarım kasılmalarım çok fazla bugün kontrole gittim haftaya da bebek gelebilir dedi ama benim açılmam hiç yok zaten 40 fln beklemek istemiyorum. Ondan var mı acaba açılma yapacak çaylar ya şu ahududu çayı da baktım diyo ki açılma yapmıyormuş rahmi güçlendiriyor fln yazıyo nette
aysenurkp 36 4 um ben de ahududu yaprağı çayı duydum onu sipariş edip 2 3 güne içmeye başlayacağım akşamları sancılarım kasılmalarım oluyor belki etkisi oluurrrr💃💃💃