Edanur_Oz2 32 haftalık hamileyim herşey haftasıyla uyumlu ama kafa yapısı haftasına göre 10 gün onde başına böyle birşey gelen var mi doktor takip edelim şu anlık bi sıkıntı görünmüyor dedi ama insanın içi yine de rahat olmuyor
Halime0638 Edanur_Oz2 canim benim bebeğimin kafası 3 hafta öndeydi yani 21 gün önde gidiyordu 29.haftamda öğrendim simdi 34 haftalığım kendi haftasına dönmüş merak etme korkulcak bisey değil büyüdükçe düzeliyor dogana kadar düzelir
Yenianne2222 Edanur_Oz2 bende 36. Haftadayım kafası 2 hafta önde. Hep kafası önde gidiyordu zaten. Daha dün konuştuk doktorla. Yapısal dedi hiç bi sorun olmaz dedi canım. Korkma öyle önde olunca da Kocaman olmuyor doğumu falan etkilemiyormuş
Gaer25 Edanur_Oz2 benim kuzenimin bebeği için sizin gibi son haftalarında böyle söylediler ama eşininde öyleymiş bebekken genetik olabileceğine karar verdiler ailecek doktorda evet olabilir dedi. Bebiş sağlıkla doğdu hiçbir sıkıntısı yok :)
Zeysezer Edanur_Oz2 benim başından beri önden gidiyordu 35te 39du 36da 39+4 ama doktor normal olduğunu söylüyor
Halime0638 mervebuglemtkn gittigim yerde boy soylemedi sadece kilosunu sordum 2400 ile 2500 arasında dedi senin kac
mervebuglemtkn Halime0638 şuan 35 bugün sabah gitmiştik 2200 😔 nedense kilo almıyor pek başta güzel gitti son iki kontrol de zayıf çıkıyor haftasına göre
Hosgeldinbebek Edanur_Oz2 benim de öyle, 2 doktor da zeki çocuk kafası bu diye güldü 😁 ciddi bir sorun değil diye düşünüyorum
htckc Edanur_Oz2 İlk bebeğimde en başından doğuma kadar kafası büyük dediler ama doğduğunda biz o farkı anlamadık bile:) şuan 2.5 yaşında ve maşallah çok zeki bir çocuk:) inşallah sizinki de sağlıklı ve zeki olacaktır.. hiç korkutmayin kendinizi..