detetedmom404 Merhaba hanımlar 6+4 haftalık hamileyim sabah durup dururken önce çok koyu sarı su gibi bi akıntı oldu çamaşırım kirlendi sonra hafif lekelenme tarzı koyu renkli akıntılar geldi karnıma ağrılar girdi hemen hastaneye koştum doktor yokmuş yakın ilçeye sevk verdiler gittim o kadar korktum ki hastanenin ortasında hüngür hüngür ağladım. Kesede kanama varmış ve kist varmış 3 günde geriden geliyor 😔😔😭serum verdi 4 5 saat yattım orda ağlayarak bekledim sonra 1 poşet dolusu ilaç ve iğnelerle eve döndüm. İlk gebeliğim ve çok istedik bekledik bu bebeği kaybetmek istemiyorum dualarını esirgemeyin lütfen allah rızası için 🤲
Denizkizi detetedmom404 kendını yorma ıs falan yapma strese de gırme canım Allahım kucagına almayı nasıp etsın🙏🙏
Baharelisa detetedmom404 detetedmom404 canım üzülme progestanla kanamayı durdururlar aynısı benimde başıma gelmişti çok şükür gecmişti rabbim bebişini kucana almayı nasip etsın inşallah
detetedmom404 Baharelisa endişemden ilaçların ismini bile görmedi gözüm ama progestan vardı sanırım az önce iğne vuruldum sağlık ocağında. Hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcım olsun