AlyaUrasmoms Hamile olduğumu öğrenmeden önce saçlarımı kestirme planım vardı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri etrafımdaki herkes darlıyor kestirme diye. Uçları çok yıprandı 😏 Sizce ne yapmalıyım? 🤷🏻♀️
Nesegns1 AlyaUrasmoms saçlarım çok uzundu ve düşük tehlikem vardı ilk ay sürekli yatmam gerekiyordu, banyo yapmak beni zorluyor diye kestirdim ☺️
goldumsu AlyaUrasmoms kestir kız öyle saçmalık mı olur yok bebeğin ömrü kısalırmışta bilmem ne 2022ye geldik böyle hurafelere inanmayın
biroglanannesii AlyaUrasmoms kestirmeyi bırak bana doktorum istediğin boyayla saçını boyayabilirsin demişti . Hepsi hurafe onların ya
AlyaUrasmoms goldumsu Şimdi hamilesin diyorlar, doğumdan sonra lohusasın diyecekler 🤦🏻♀️ Kestireyim demi 😂
Kbrkrt AlyaUrasmoms doğumdan sonra bırak saç kestirmeyi saçını yıkamaya vakit bulamıyorsun😄kestir rahatlarsın
AlyaUrasmoms biroglanannesii Benim uçlarında sarılar var, onlar gitsin diye kestiricem aslında. Kuaför sağolsun 3,5 saat açıcı tutunca saçımda lastik gibi sünüyordu 😂 Saçlarım berbat 🤦🏻♀️
Seherdmrkl AlyaUrasmoms saçım kalçami bulmuştu ve kışın taraması yıkanması kuruması kalın olduğu için aşırı zor geliyor. Ben de hamile olduğumu bilmeden önce kestirecem diyordum hamile kalınca ilerleyen zamanlarda hiç baş edemem deyip kestirdim. Kime sorsam kestir birşey olmaz dedi aile üyelerinden 😀 herşeye kulak assak ohooo
AlyaUrasmoms Seherdmrkl Kız benim etrafımdakiler değişik o zaman 😂 Kime sorduysam yapmaaaa etmeeeee 😂
Mihri-balim_ AlyaUrasmoms bende kestirdim baya uzundu rahatım boş saçma hurafe bunlar bı bitmediler 😂
Seherdmrkl AlyaUrasmoms valla ben de başta sorarken çekiniyordum kayın valideme sordum kestir kızım dedi büyük eltime sordum teyzeme anneme flan herkes kestir takılma öyle şeylere deyince tamam dedim yani 😀 gerisi Allaha kalmış artık
rengarenkduduv AlyaUrasmoms 9 aylık hamileyim neredeyse 10 defa saçımı kestirdim yarın gidip yine kestiricem😂 Çok şükür ikimizde yaşıyoruz 😂😂😂😂
AlyaUrasmoms rengarenkduduv Bu yorumun üzerine yarın saç kestirmeye giderim 😂 Allah sağlık sıhhat versin bütün hamişlere ve miniklerimize 🙏🏻
Nilufar_1996 AlyaUrasmoms kimseye söylemeden git kestir canım bende kestirdim hurafelere inanma hiç bir şey olmaz saç bu kordon değil plasenta değil rahimle alakası olmayan birşey.