Sehenz Kızlaar yeni hamileyim var mı ist bahçelievler tarafında önerebilceğiniz hastane-doktor öneriniz yorumlarınız nediiirr
NidaEce Sehenz Yenibosna-Nisa hastanedi Doç.Dr Asiye uzun instagramdada bakabilirsin inanılmaz tecrübeli bi doktor
Mimebru Merhaba özele giderim dersen sana kendi doktorumu önermek isterim 🥰 Düzgün Korkmaz kadın doğumcu ben bu kadar ilgili işini seven başka bir hoca görmedim 🥰her görüşmemizde benimle bebeğimle çok güzel ilgileniyor kendisi artık aile doktorumuz oldu 🙏🥰
Sehenz Mimebru zaten özel düşünüyorum benim ilaç alerjim var sezeryan çok riskli benim için bu yüzden güvenebilceğim bi doktorla devam etmek istiyorum araştırıcam dediğin doktoru hangi hastane pekii
Mimebru Sehenz kendisi önceden haznedar medicana hastanesindeydi ama şimdi özel klinik açtı linkini ekledim burdan inceleyebilirsin . https://instagram.com/drduzgunkorkmaz?utm_medium=copy_link
RumeysaNur34 Memorial Öznur Dündar akın tavsiye ederim çok güler yüzlü numarasını veriyor zaten herhangi bir şeyde yazıyorum her muayenesinde detaylı ultrason da yapılan gibi bir kere detaylı şekilde bebeği inceliyor 😊
Sehenz NidaEce bu aklımdaydı biliyo musun joker olarak kıyasladığımda daha iyisini bulamazsam net asiye hocayla devam edicem 😊
Sehenz alonee doktoru bilmiyorum araştırıcam ama çocukluğumdan biliyorum safa hastanesini bi önyargım var ama en önemlisi doktor tabi bunu da araştırıcam çok teşekkür ederim 😍
Melek141120 Medicalpark meral arısal kesinlikle ❤️❤️ geçen cumartesi doğum yaptım. Allah ondan razı olsun çok memnunum iyiki ona gitmişim
Sehenz Melek141120 hayırlı olsunnn Allah analı babalı büyütsün inşallah 😍 doğum muayene ücreti ne kadardı peki
Melek141120 Sehenz sağol canım, ❤️ ya muayene biraz pahalı maalesef 400 TL doğum da normal 8 sezeryan 9
Sehenz Melek141120 çok teşekkür ederim bu devirde ne pahalı değilki zaten ben daha uçuk fiyat düşünmüştüm ama yine medicalparka göre iyi bence 😅
Melek141120 Sehenz deneyebilirsin o halde ben çok memnun kaldım tavsiye de ederim. Herşeyi açıklıyor. Herşeyin doğalından yana. Ben normal doğum istiyordum nasip olmadı sezeryan oldum 7 gündür daha acı çekmedim dikişlerimden çok şükür eli çok hafifti. Biraz sıkıntılı bir süreçten geçtik beni çok sıkı takibe aldı. Bir bak sende memnun kalırsın bence