ezgi0901 papatya56 elleri ya da ayakları ordadır ya da dönüyordur sürekli ondan öyle hissetmişsinizdir. İlerleyen haftalarda genelde kafası aşağıda oluyor hep, o yüzden tekmeler yukarda hissediliyor 😂
Aselinkooo papatya56 ayakları aşağıdadır büyük ihtimalle 😄 bende altta hissediyodum makat geliş demişti. Ama şuan yukarıda da hissediyorum dönmüş olmalı
Melisagncm papatya56 25. Haftam bitti hala karnımın alt kısımlarında hissediyorum ara da sırada yukarıda göbek deliğimin oralarda hissediyorum normal yani canınızı sıkmayın 🥰💙
ezgi0901 papatya56 yaa kıyamam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kendine çok dert ediyosan bunu doktora danış canım için rahat etsin. Durumundan dolayı biraz daha evhamlı olman çok normal 🙏🏻🥰
papatya56 ezgi0901 Amin inşallah doktora gıdınce sorcam ılk defa öyle karnımın altında hareket ettı sağda solda hareket ediyodu🥰
Niles1643 papatya56 bnde alt karında hissediyorum 22+5 haftalığım doktora bugün gittim normal dedi bir sıkıntı yok demişti bana
1melisa papatya56 aynen normaldir ya bazende yukarda karnımda hissediyorum şuan 23 haftalık olduk hala aynı doktor birşey demedi sık kontrole gidiyorum isal atagı geçiriyorum sizden uzak🤣
Niles1643 papatya56 bnde 21 haftalıkken hissetmeye başladım hep alt karında hissettim bir problem olduğunu düşünüp bugün kontrole gittim keyfi yerindeydi çok şükür
papatya56 1melisa Geçmiş olsun canım benden uzak olsun ishali kaldıramam serklajlıyım sürekli yatıyorum🥰